MajoVWka Ułęż - 27-29 maja 2011
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Ani deklaracji, ani przedpłaty nie musisz robić teraz, można to zrobic na bramie wjazdowej w dzień zlotu. Wtedy wjazd będzie o 10zł droższy niż byś wysłał kasę, a deklaracje dostaniesz i na szybkości ją wypełnisz.UKI_XX pisze:do kiedy jest ostateczny czas potwierdzenia przybycia i przedpłaty :?: wcześniej miałem sporo na głowie więc jutro mam nadzieję że się z tym wyrobię w zeszłym roku było fajnie więc i tym razem trzeba się pojawić <ok>
-
- Forum Audi 80
- Imię: Tomasz
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
- Kontakt:
Wszystkie przed wpłaty był do 15 maja .
Teraz została już tylko opcja płatności na bramie
Dokładnie zróbcie to tak jak napisał Słonik bo po co trzymać wszystkich na bramie a tak podjeżdżasz płacisz dajesz deklaracje i tyle i następny i następny i niema wtedy nie potrzebnego zatoru na bramieWydrukujcie deklaracje, wypelnijcie w domu i wezcie ze soba, nie utrudniajcie
ludziom zycia :!:
Odnośnie przedpłat nic nie pisze na stronie do kiedy je trzeba zrobić. Więc wydaje mi się że jak teraz zrobisz to będzie dobrze, zawsze to 10zł taniej no i gadżet zlotowy ekstra :mrgreen: Jedynie co jest określone terminem to deklaracja udziału w 1/4 mili do 25 maja.
Ostatnio zmieniony 16 maja 2011, 09:06 przez Łysy_18, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Przelew puściłem wczoraj, doszedł dzisiaj. Co w takim przypadku? Napisałem @ na adres który podałeś w 1 poście. Coś się dzieje czy luz?kolczyx pisze:Wszystkie przed wpłaty był do 15 maja .
Dokładnie zróbcie to tak jak napisał Słonik bo po co trzymać wszystkich na bramie a tak podjeżdżasz płacisz dajesz deklaracje i tyle i następny i następny i niema wtedy nie potrzebnego zatoru na bramieWydrukujcie deklaracje, wypelnijcie w domu i wezcie ze soba, nie utrudniajcie
ludziom zycia :!:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Tomasz
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
- Kontakt:
Więc tak ja wasz wszystkie pytania konsultuje z Organizatorem bo ja w tym roku Nie Jestem W Organizacji .
Mabrothrax Jeśli kasę wysłałeś wczoraj i tak jak piszesz że wylałeś @ na ten adres e-mail: krzylo7@wp.pl ze wczoraj pościłeś przelew to się nie martw będzie zaliczony .
Mabrothrax Jeśli kasę wysłałeś wczoraj i tak jak piszesz że wylałeś @ na ten adres e-mail: krzylo7@wp.pl ze wczoraj pościłeś przelew to się nie martw będzie zaliczony .
- pawelw_1986
- Forum Audi 80
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: