dobrze ze przypomniales bo zapomnialem o filmiku...juz leci na serwerek, niedlugo dorzuce..Lucazzz pisze:ale dawaj <hura> filmik!!!! <hura>
Majówka w Ułężu 2010
szczerze wspólczuje oddałeś już autko do mechaniora?MIODEK pisze:Wróciłem i ja z przygodami ale nie Audi.... ale wróciłem
ej ej coś tam pamiętam... totalną masakrę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Niki20 pisze:"... ale jest panowie masakra, masakra jest..." Słonik, wiesz o co chodzi. Bo keczy, chyba nie kojarzy.
hehe ja mam poliki jak chomik :mrgreen: a mówiłem Słonikowi że to zły pomysł z tym spaniem, na szczeście zmienił zdanie i pośmiał się z nami :lol:sagem pisze:keczy, mnie jeszcze szczena od śmiechu boli:D
"Ty, Słonik śpisz" ?
Ostatnio zmieniony 27 cze 2010, 16:54 przez keczy, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
serdecznie dziekuje wszystkim, ja juz w domku bez przygod tym razem... zara ide sprawdzic poziom plynow i jak wszystko ok to dalej sie lansowac bo jak to po wizycie u babci moje fundusze sie wzmocnily ekipa swietna, impreza porownywalna z Nysa, wszystko jak najbardziej in-plus, serdeczne osobiste podziekowania dla chlopakow ze swietokrzyskiego ktorzy mnie odprowadzili do znanych mi terenow ich okolic, a w szczegolnosci Pastuchowi... coz wiecej dodac szkoda ze nie zobaczylem od Nikkiego zetora bo bardzo chcialem ale mysle ze jak bede na rajdzie polski w rzeszowie to sie skumamy, teraz oblukam sobie fotki i jade dalej
pozdrowka
EDIT: Jaco jestes mistrzem z tymi fotami... wmurowalo mnie, masz jak w banku ze w lipcu wpadam na krakow na sesje
pozdro jeszcze raz
pozdrowka
EDIT: Jaco jestes mistrzem z tymi fotami... wmurowalo mnie, masz jak w banku ze w lipcu wpadam na krakow na sesje
pozdro jeszcze raz
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
hah:D właśnie, dajcie jakieś foty z upchanym siankiem na b3, smiesznie to wygladało, a tak w ogóle to dzięki wszystkim za dobra zabawę, keczy, dawno sie tak nie usmialem:D, i kacprowi za wyprowadzenie mnie w Wawie. Pozdro <ok>keczy pisze:segem cupejka nad ranem miała najcieplejszą kołderke :mrgreen: swoją drogą Kacpra furka też ładnie wyglądała po przebudzeniu, tematem przewodnim zlotu było ewidentnie siano :lol:
ja dopiero dotarłem do domu :lol:
impreza przednia, no i mam nadzieję, że będę tam za rok, ale już swoim autkiem :mrgreen:
impreza przednia, no i mam nadzieję, że będę tam za rok, ale już swoim autkiem :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 27 cze 2010, 18:26 przez MarcinC, łącznie zmieniany 1 raz.
to wpadaj, wpdaj to cos popstrykamy... jak chcesz w lipcu to drugą połowe mnie nie bedzie pewnie ale moze wpadniesz na jakiegos zlocika, moze jakiegos grilla zrobimy..Kolczat pisze:masz jak w banku ze w lipcu wpadam na krakow na sesje
pozdro jeszcze raz
a z majówki fotek troche malo bo i krótko bylismy..
tutaj zaległy filmik... cos tam widac...
Filmik: MajóVWka 2010 by jaco (kręcił Lucazzz <czesiek>)
Ostatnio zmieniony 27 cze 2010, 18:50 przez jaco124, łącznie zmieniany 1 raz.