spokojna rozczochrana, zawsze korzystam ze 100% tego, co dała fabryka. Jak się wysra, to się kupi nowe <ok> Taki problem ,to nie problem <ok>spaykee, to nie strzelaj tam na światłach ze sprzęgła co by i ono nie poleciało, albo żeby przegubów nie urwało. :mrgreen:
Majówka w Ułężu 2010
Proszę..
Wyniki 1/4 mili w kategorii Benzyna, Diesel i Maxi
Eliminacje Benzyna
Eliminacje Diesel
Eliminacje Maxi
Wyniki Finałów:
Finał Benzyna
Finał Diesel
Finał Maxi
Wszystkie wyniki można pobrać tutaj - eliminacje oraz Finały
W konkurencji show 'n' shine w w kategoriach cult, german, rost i f&f, komisja złożona z forumowiczów vwgolf.pl wybrała auta:
– cult/classic
Sławomir Burna - vwgolf 1 - KLASSIK
– rost/rat
Piotr Chażewski - vwgolf 2
– german style
Piotr Cepiński - vwgolf3 - djbro
– f&f
Paweł Rypina - vwgolf 2
Wyniki Konkurencji na najniższe Auto zlotu:
1. Marek Mąka - vw golf 3 - 43 mm
2. Rafał gąska - vwgolf 3 - 45 mm
3. Artur Janikowski - vwgolf 3 - 46 mm
Mierzone było od prawego wahacza do podłoża
Najniższe Auto Zlotu..
Wyniki konkurencja na CarAudio
Komisja złożona z przedstawicieli firmy zajmującej się Car Audio (DOBRY TON),biorąc głównie pod uwagę jakość dźwięku, stwierdziła, iz najlepszym Car Audio mógł pochwalić się Andrzej Jagodziński w swoim vwgolfie 3
Wyniki Konkurencji na Najmocniejsze Auto Zlotu:
1. Rafał Szumowski - vwgolf 2 - 481KM/616Nm
2. Robert Szubarczyk - vw corrado 215 KM/280Nm
3. nr.rej. PKL 2A48 - 182KM/352Nm
wyniki są podane z hamowni....
W razie jakichkolwiek pytań pisać na PW z góry przepraszam za przekręcone dane lub za jakaś pomyłkę
Eliminacje Benzyna
Eliminacje Diesel
Eliminacje Maxi
Wyniki Finałów:
Finał Benzyna
Finał Diesel
Finał Maxi
Wszystkie wyniki można pobrać tutaj - eliminacje oraz Finały
W konkurencji show 'n' shine w w kategoriach cult, german, rost i f&f, komisja złożona z forumowiczów vwgolf.pl wybrała auta:
– cult/classic
Sławomir Burna - vwgolf 1 - KLASSIK
– rost/rat
Piotr Chażewski - vwgolf 2
– german style
Piotr Cepiński - vwgolf3 - djbro
– f&f
Paweł Rypina - vwgolf 2
Wyniki Konkurencji na najniższe Auto zlotu:
1. Marek Mąka - vw golf 3 - 43 mm
2. Rafał gąska - vwgolf 3 - 45 mm
3. Artur Janikowski - vwgolf 3 - 46 mm
Mierzone było od prawego wahacza do podłoża
Najniższe Auto Zlotu..
Wyniki konkurencja na CarAudio
Komisja złożona z przedstawicieli firmy zajmującej się Car Audio (DOBRY TON),biorąc głównie pod uwagę jakość dźwięku, stwierdziła, iz najlepszym Car Audio mógł pochwalić się Andrzej Jagodziński w swoim vwgolfie 3
Wyniki Konkurencji na Najmocniejsze Auto Zlotu:
1. Rafał Szumowski - vwgolf 2 - 481KM/616Nm
2. Robert Szubarczyk - vw corrado 215 KM/280Nm
3. nr.rej. PKL 2A48 - 182KM/352Nm
wyniki są podane z hamowni....
W razie jakichkolwiek pytań pisać na PW z góry przepraszam za przekręcone dane lub za jakaś pomyłkę
Tu masz namiary na temat z golf.pl: (od tego miejsca występują fotki) http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... &start=495Kolczat pisze:a masz jakies ciekawe galerie ktore tu jeszcze nie wystapily? moze ktos znalazl na tych adresach co byly na ulotce z regulaminem i planem imprezy? bo ja mam ja w aucie a nie chce mi sie szurac po nia i szukac
Na reszcie trzeba się logować a nie wstawiali galerii tylko zdjęcia. Ogólnie rozczarowany jestem ilością fotek audi, mało ich jest
Dziwisz się to forum VW oni są zafascynowani GulFami itd. co ich będzie interesowało jakieś tam audi :roll: Na zlocie VAG-a w Bielawie był wynajęty fotograf i z tego co pamiętam to w galerii znalazło się tylko Coupe B2 i jakieś urywki innych OOOO w Nysie to samo kolczat może potwierdzić było sporo Audi a jak przeglądałem galerie i filmik to ciężko było trafić na Audi. Więc morał z tego taki jak sobie fotek nie natszaskasz to nikt za Ciebie tego nie zrobi <ok>kacper85 pisze:Ogólnie rozczarowany jestem ilością fotek audi, mało ich jest
Z tego co oglądałem foty i filmik(naprawde udany <ok> ) to widze ze teren zlotu był dość spory i dużo wolnego miejsca było macie może jakieś info ile było aut??? A i jeszcze jedno ile kosztowała hamownia i czy dość realne były te wykresy bo w nysie niezłe cyrki z hamownią powychodziły :->
Zayebatsu pisze:macie może jakieś info ile było aut
300 z hakiem z tego co gdzieś czytałem
W porównaniu z rokiem poprzednim było dużo miejsca bo i mniej aut Ale teren jest ogólnie mega w porównaniu ze zdjęciami z Nysy.Zayebatsu pisze:widze ze teren zlotu był dość spory i dużo wolnego miejsca było
50 złotych polskichZayebatsu pisze:ile kosztowała hamownia
Niki robił i chyba wyszedł realnie.Zayebatsu pisze:czy dość realne były te wykresy
Że na golfie mało audic to nie dziwne ale to nie jedyny portal organizujący. Wiem dlatego sporo zdjęć sobie zrobiłem, jednak miło by było zobaczyć swoje wozidło okiem innego niż mój aparatu.Zayebatsu pisze:Dziwisz się to forum VW oni są zafascynowani GulFami itd. co ich będzie interesowało jakieś tam audi...........Więc morał z tego taki jak sobie fotek nie natszaskasz to nikt za Ciebie tego nie zrobi <ok>
Co do zdjęć co racja to racja ale na pocieszenie powiem Ci że niektórzy narobią zdjęć i nie wrzucają wszystkich na neta bo za dużo czasu więc zapewne ktoś trzasną jakąś fote twojej Audi i zostawił ją dla siebie <ok>
Z nysą terenu zbytnio nie ma co porównywać bo zlot można powiedzieć odbywa się w lesie a nie na lotnisku choć zapewne lotnisko jest o wiele większe niż ten lasek w nysie ale jak by nie patrzeć ponad 800sztuk VAG-a pomieścił <ok>
Ehh nic tylko pozazdrościć tak udanego zlotu <cieszy> Pozdro i dzięki za odp <ok>
Z nysą terenu zbytnio nie ma co porównywać bo zlot można powiedzieć odbywa się w lesie a nie na lotnisku choć zapewne lotnisko jest o wiele większe niż ten lasek w nysie ale jak by nie patrzeć ponad 800sztuk VAG-a pomieścił <ok>
Ehh nic tylko pozazdrościć tak udanego zlotu <cieszy> Pozdro i dzięki za odp <ok>
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
320 <ok>kacper85 pisze: 300 z hakiem z tego co gdzieś czytałem
http://picasaweb.google.pl/spaykee/MajoVWkaUlez2010# może się znajdziesz <ok>kacper85 pisze:Wiem dlatego sporo zdjęć sobie zrobiłem, jednak miło by było zobaczyć swoje wozidło okiem innego niż mój aparatu.
na vwGolfie były wczoraj :lol: :lol: :lol:kacper85 pisze:Proszę..
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Nom chyba porównywalne. Ale zdaje mi się (nie tylko mnie), że troszkę hamownia zaniżała moc... Mam tam mały problem z N75 i może dlatego tyle mi pokazało...kacper85 pisze:Zayebatsu napisał/a:
czy dość realne były te wykresy
Niki robił i chyba wyszedł realnie.
Co do samej majóvwki : wiecie co mnie najbardziej zdziwiło?? :shock: Najniższa auto zlotu które miało od gleby do wahacza 40mm. :shock: U nas na DynóVWce najniższe miało 17mm...
Zayebatsu pisze:W tym roku najniższe było A4 miało 1.50 jakoś w zeszłym roku golfina czy nie pamiętam ile miał ale po trawie nie jeździl tylko go pchali jest gdzieś filmik na RT jak lecieli kolesie autostradą <ok> więc też te wyniki dla mnie są trochu dziwne jak to tak :roll:
Dziwne przekopałem wszystko i nie znalazłem :-|
http://www.youtube.com/watch?v=1e2nTyRF ... re=related
1:27 zeszłoroczne najniższe auto. filmiku nie moge znaleźć jakos ale jeszcze poszukam.
tego roczne najniższe
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a87 ... 2f79d.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5c3 ... 1ad7c.html
1:27 zeszłoroczne najniższe auto. filmiku nie moge znaleźć jakos ale jeszcze poszukam.
tego roczne najniższe
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a87 ... 2f79d.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5c3 ... 1ad7c.html
a przyjechało na takim setupie na zlot? wątpię.... mój kumpel zajął na majóVWce 4 miejsce na najniższe auto... miał 47mm i już w takiej konfiguracji jazda w PL jest bardzo strasznie utrudniona.. całą ekipę bardzo spowalniał jak jechaliśmy na zlot... także coś mi się nie chce wierzyć... że auto mające 17mm dojechało na zlot... no chyba, że mierzone 17 mm nie jest od wahacza, a od jakiejś dokładki czy coś..... <ok>Niki20 pisze: Co do samej majóvwki : wiecie co mnie najbardziej zdziwiło?? :shock: Najniższa auto zlotu które miało od gleby do wahacza 40mm. :shock: U nas na DynóVWce najniższe miało 17mm...