Ja mogę dołączyć się z kolegą <ok>deejay.ftb pisze:dajcie znac gdybyscie postanowili leciec przez Stolnice - obstawiam ze bedzie conajmniej kilku chetnych do podlaczenia sie do kolumny... <ok>pawelw_1986 pisze:z grupy podlasie ja sie pisze sprubuje kogos jeszcze zmotywowac a bedziemy z golfami jechac w kolumnie wiec bedzie nas DUZZZOOO
Majówka w Ułężu 2010
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
patrząc na to, ile osób wybiera się z Białegostoku na MajóVWkę, to ta kolumna faktycznie będzie duża.pawelw_1986 pisze:z grupy podlasie ja sie pisze sprubuje kogos jeszcze zmotywowac a bedziemy z golfami jechac w kolumnie wiec bedzie nas DUZZZOOO
Oczywiście też ją zasilę
Btw, zamawiał już ktoś sobie naklejki na szybę?
kolczat pisze:a co Ci wiecej potrzebne oprocz terminu i miejsca?
MIODEK pisze:
I tak nie przyjedziesz <ok>
... www.żal.pl
dla ścisłości: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=318842 - tu można znaleźć naklejki promujące imprezę, myślę, że warto kupić i nakleić już teraz
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
no nie wiem czego jeszcze potrzebujesz... bierzesz kiste piwska, pare zlociszy na wjazd i bywasz tam ;] eee sadze ze rzeczywiscie Cie nie bedzie bo nie bywasz na zlotach stad te Twoje pytania <lol>grinch pisze:kolczat pisze:a co Ci wiecej potrzebne oprocz terminu i miejsca?MIODEK pisze:
I tak nie przyjedziesz <ok>
... www.żal.pl
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Silnik: 2.0 ABK