Plany na przyszły rok
tutaj z organizacja nie ma zadnego problemu.
oczywiscie, wiadomo, namioty odpadają...
hotel, hmmm pewnie bedzie drogo....
najlepszym rozwiazaniem byłby pensjonat, na obrzezach "kurortu" o wdziecznej nazwie Zakopane itp.
w sezonie ceny za dobe z wyzywieniem wachaja sie w okolicach 80-100 zł z wyzywieniem.
ewentualnie domki kilkunastoosobowe ( coby Zimnio nie bylo) ale to trzeba by było juz "głebiej szukac....
zreszta, to tylko propzycja, luzne gadanie.....
oczywiscie, wiadomo, namioty odpadają...
hotel, hmmm pewnie bedzie drogo....
najlepszym rozwiazaniem byłby pensjonat, na obrzezach "kurortu" o wdziecznej nazwie Zakopane itp.
w sezonie ceny za dobe z wyzywieniem wachaja sie w okolicach 80-100 zł z wyzywieniem.
ewentualnie domki kilkunastoosobowe ( coby Zimnio nie bylo) ale to trzeba by było juz "głebiej szukac....
zreszta, to tylko propzycja, luzne gadanie.....
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Nadwozie: Sedan
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Nadwozie: Avant
- Kontakt:
no to pisałem, że wrzesień <ok> Bo w wakacje jest jeszcze Blazzen czy tam jak kto woli Mania, i kilka inszych imprezZayebatsu pisze:Moja pikna propozycja jest taka iż rozpczęcie sezonu zorganizować w Kronach a Zakończenie na Mazurach tyle że nie był by to termin typowo jesienny lecz coś koło początku września w sumie to by było wg mnie najlepsze bo i tą impreze chciał bym zobaczyć i tą drugą odwiedzić :mrgreen:
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Łod razu inaczej.Lucazzz pisze:mamy Piekne Bieszczady, Beskidy, Sudety....
W lato z chęcią bym tam zawitał na dobry melanż.
W zimę tak średnio. Chociaż. Kto wie. Może jakieś Q się zanabędzie do tego czasu.
Chociaż w sumie Mazury na wrzesień były by fajne jak Zay pisał.
Tylko ciężko znaleźć termin 3 dniowy we wrześniu a na jeden dzień nie opyla się targać ludkom z drugiego końca Polski (te nasze rewiry tak głupio położona na uboczu).
Ja to samo co eSPe zimą góry przykro mi lecz nie dojadę z resztą zapewne nie tylko ja termin kiedy nie ma śniegu bardzo chętnie bo i nawet bliżej <ok> A co do terminu 3dniowego to w sumie racja ciężko o jakieś 3dni wolnego pozostaje opcja wykorzystywania urlopu choć czort wie jak to wszystko będzie w przyszłym roku no ale jak by nie patrzeć mamy kupe czasu tak więc dyskutujmy :mrgreen: