Świstaki mieli by blisko to od razu na zakupy do nich trzeba by zrobić. <rotfl2>archi-85 pisze:zalew sulejowski kolo tomaszowa
Plany na przyszły rok
-
- Forum Audi 80
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Ja tam wolę nie ryzykować i od razu na starcie wykluczam namioty i inne akcje komandoskie.swistak3171 pisze:namioty to chyba odpadają,jak ktoś był na I zlocie,to pamięta jaka była pźdźiawka
Chcę się z Wami dobrze bawić, dobrze podjeść i wiedzieć że wracam do miłego, ładnego, czystego i ciepłego łóżka.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Kolczat, i to mi się podoba. <ok> <ok> <ok>
Niki20, a powiedz mi jaki jest koszt przejechania silnikiem 1.9TDi 650km (np Łowicz-Rzeszów w obie strony) i 1000km (np Olsztyn-Rzeszów w obie strony)?
Zakładając że będzie podobny standard imprezy i zakwaterowania jak w maju na Mazurach (czyli koszt pobytu jest taki sam) to zostają koszty dojazdu które nie są jakieś mega duże klekotem. Jak jechałem po swoje autko z Pawłem Żanety 1100km jego B5 1.9 TDI wyszło za ropę 315zł.
Zmniejszenie wyjazdu np na Mazury przykładowo do Łowicza zaoszczędzi ci może ze 100zł).
Oczywiście w twoim przypadku jadąc dieselkiem. Ludzie benzynami mają gorzej (ale benzynki w 90% zagazyfikowane więc podobnie się przekłada).
Dobra nic. Nieważne już z tymi Mazurami. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mamy jakiś trop przynajmniej - Centrum.
I oczywiście standard nie namiotowo/domkowo PRLowski.
Co dalej?
Niki20, a powiedz mi jaki jest koszt przejechania silnikiem 1.9TDi 650km (np Łowicz-Rzeszów w obie strony) i 1000km (np Olsztyn-Rzeszów w obie strony)?
Zakładając że będzie podobny standard imprezy i zakwaterowania jak w maju na Mazurach (czyli koszt pobytu jest taki sam) to zostają koszty dojazdu które nie są jakieś mega duże klekotem. Jak jechałem po swoje autko z Pawłem Żanety 1100km jego B5 1.9 TDI wyszło za ropę 315zł.
Zmniejszenie wyjazdu np na Mazury przykładowo do Łowicza zaoszczędzi ci może ze 100zł).
Oczywiście w twoim przypadku jadąc dieselkiem. Ludzie benzynami mają gorzej (ale benzynki w 90% zagazyfikowane więc podobnie się przekłada).
Dobra nic. Nieważne już z tymi Mazurami. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mamy jakiś trop przynajmniej - Centrum.
I oczywiście standard nie namiotowo/domkowo PRLowski.
Co dalej?
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
eSPe, no w sumie masz rację, ale zawsze to każdy będzie miał bliżej, nie tylko ja
Zresztą jazda zetorem nie jest teraz taka tania
Fakt, faktem trzeba coś zorganizować bo na taką imprezę we własnym gronie z chęcią sie wybiorę
[ Dodano: 2011-12-04, 19:44 ]
buuuuch :mrgreen:
Co tu wszyscy poupijali się już :?: :lol:
Zresztą jazda zetorem nie jest teraz taka tania
Fakt, faktem trzeba coś zorganizować bo na taką imprezę we własnym gronie z chęcią sie wybiorę
[ Dodano: 2011-12-04, 19:44 ]
buuuuch :mrgreen:
Co tu wszyscy poupijali się już :?: :lol:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
-
- Forum Audi 80
A ja mam pomysł z moich stron-Borki nad Zalewem Sulejowskim... Miejsce znane ze zlotów Manta Clubu... Ogólnie są tu domki,pola namiotowe...
www.borki.pl
Duzy parking... Nocleg w campingach,ale nie wiem jak sprawa ze śniadaniami i wyżywieniem...
Propozycja numer 2: Sielpia nad jeziorem... http://www.sielpiawczasy.pl/index.php
Sielpia leży blisko Końskich,tj świętokrzyskie... Super miejscówka,dużo ludzi,barów itp...
www.borki.pl
Duzy parking... Nocleg w campingach,ale nie wiem jak sprawa ze śniadaniami i wyżywieniem...
Propozycja numer 2: Sielpia nad jeziorem... http://www.sielpiawczasy.pl/index.php
Sielpia leży blisko Końskich,tj świętokrzyskie... Super miejscówka,dużo ludzi,barów itp...
- eSPe
- Forum Audi 80
- Kontakt:
TOMCAT1988 pisze:Borki nad Zalewem Sulejowskim... są tu domki,pola namiotowe...
...Nocleg w campingach...
TOMCAT1988 pisze:Sielpia nad jeziorem...
www.sielpiawczasy.pl pisze:Ośrodek Wypoczynkowy Bartek - Sielpia oferuje:
- domki letniskowe,
deejay.ftb pisze:sa tam glownie domki a ta formula zlotu jak widzisz nie jest entuzjastycznie przyjmowana.
-
- Forum Audi 80