[Porąbka - Kozubnik] Spot - 9 maj 2010
Ale broń Boże ja się Wam nie wtrącam w Te sprawy bo to Twoja zasługa Gajorro,że załatwiłeś nam wjazd , ja nawet nie wiedział bym ,że można to u wójta załatwić...
Mówię tylko ,że problemów z naszym wójtem nie będzie, bo jest dobrym wójtem, zawsze go będe chwalił I pisze tylko,ze jak będą problemy to moge pogadać z nim.....
PS. Mam takie samo nazwisko jak on.... hehe :mrgreen:
Mówię tylko ,że problemów z naszym wójtem nie będzie, bo jest dobrym wójtem, zawsze go będe chwalił I pisze tylko,ze jak będą problemy to moge pogadać z nim.....
PS. Mam takie samo nazwisko jak on.... hehe :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
- wampir1988
- Audi 80 Klub
No panowie pozostaje nam się tylko modlić bo prognozy nie wyglądają za ciekawie
->klik<- Przez tą pogodę to pewnie nas będzie jak kot napłakał chyba że pokarzemy że się pogody nie boimy i zrobimy sobie ognisko albo grilla na basenie pod dachem <ok>
Dlatego moja propozycja jest taka żeby w razie brzydkiej pogody zabrać sobie grilla do bagażnika i też zrobimy wypasiony spot.
->klik<- Przez tą pogodę to pewnie nas będzie jak kot napłakał chyba że pokarzemy że się pogody nie boimy i zrobimy sobie ognisko albo grilla na basenie pod dachem <ok>
Dlatego moja propozycja jest taka żeby w razie brzydkiej pogody zabrać sobie grilla do bagażnika i też zrobimy wypasiony spot.
-
- Forum Audi 80
wampierk, to jest dobry pomysł, tylko jak to rozesłać wszystkim znajomym ...
Ostatnio zmieniony 06 maja 2010, 18:43 przez thebarylka, łącznie zmieniany 1 raz.
Panowie bez paniki
Oto pogoda co prawda na sobotę ale zobaczcie
http://pogoda.onet.pl/1,15,6,0,mapa.html
=================================
+++++++++++++++++++++++++++++++++
PS. no jak musi być gril to niech będzie - choć osobiście to nie lubię tych blaszanych garcy hehe - robimy ognicho i "kóniec"
Oto pogoda co prawda na sobotę ale zobaczcie
http://pogoda.onet.pl/1,15,6,0,mapa.html
=================================
+++++++++++++++++++++++++++++++++
PS. no jak musi być gril to niech będzie - choć osobiście to nie lubię tych blaszanych garcy hehe - robimy ognicho i "kóniec"
- wampir1988
- Audi 80 Klub
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
papaj, nareszcie raczyles sie pojawic na forum ;p hehe, sluchaj o ktorej wyjezdzacie z chlopakami z Lędzin?
[ Dodano: 2010-05-07, 14:15 ]
Rodzyn z cabriowek meir jeszcze sie wybiera, zadzwonie do Siwuska moze tez wpadnie...
co do wspolrzednych do fakt przydaly by sie o wiele bardziej niz jaka stacja w jakim miescie
[ Dodano: 2010-05-07, 14:15 ]
Rodzyn z cabriowek meir jeszcze sie wybiera, zadzwonie do Siwuska moze tez wpadnie...
co do wspolrzednych do fakt przydaly by sie o wiele bardziej niz jaka stacja w jakim miescie