V VAG Nysa 4/5 czerwca 2011
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
Ja mam pytanie co do godziny o której tam wbijacie, jakoś wcześniej trzeba być tam domyślam się. Ja prawdopodobnie lecę swoim z ekipą z Legnicy ( nie tylko Audi ) więc nie dopisuję się raczej do tej listy bo nie mam pojęcia gdzie będę tam stał ( nie byłem tam wcześniej ) W każdym razie hajs odłożony jest, termin też odpowiedni, jeżeli nic dziwnego nie wyskoczy to będę <ok> (Też na dwa dni)
Ja i Zay mamy w planie zajechać tam jeszcze w piątek wieczorem, ale wszystko zależy jakie będziemy mieli zmiany w pracy. A jak nie wypali to na drugi dzień z rańca, tak 8:00 na miejscu. Kondziu z Moniką zrobią wstępne rozeznanie <ok>
Miejscówe jakąś zaklepać trzeba, skoro zapowiada się tyle chętnych, żeby nie było powtórki zeszłorocznej.
Przyjeżdżać tak szybko jak sie da i jak kto może, bo z zajęciem miejsca różnie bywa a im więcej aut tym większy teren do zajęcia, chodzi mi o rozstawienie aut na tyle szeroko żeby potem porobić miejsce dla innych (lepiej dmuchać na zimne)
Było nas tam trochę w zeszłym roku i wiecie jak było.
Miejscówe jakąś zaklepać trzeba, skoro zapowiada się tyle chętnych, żeby nie było powtórki zeszłorocznej.
Przyjeżdżać tak szybko jak sie da i jak kto może, bo z zajęciem miejsca różnie bywa a im więcej aut tym większy teren do zajęcia, chodzi mi o rozstawienie aut na tyle szeroko żeby potem porobić miejsce dla innych (lepiej dmuchać na zimne)
Było nas tam trochę w zeszłym roku i wiecie jak było.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
ja od dzis znowu mam problemy z samochodem, ale podobnie bylo z ogolnpolskim a jednak bylem, wiec starac sie bede z calych sil... audislask zadeklarowalo jakies 20 samochodow, ale patrzac realistycznie, mowilbym tu raczej o 10, a i wspomne ze jak bedzie padac to nie przyjade bo nie ma sensu sie meczyc z parasolem i przyjechac brudnym samochodem
A w baniak chcesz?Kolczat pisze:a i wspomne ze jak bedzie padac to nie przyjade bo nie ma sensu sie meczyc z parasolem i przyjechac brudnym samochodem
Z cukru nie jesteś a auto umyjesz, zima sie skończyła więc auto takie brudna nie będzie i umyjemy ci na miejscu, wstydź się Z kolegami sie nie niapijesz? <pijaczek>
Koniecznie chcesz wszystkich zawieść, wiesz jakie tu plany są? Zay panienki ze sobą przywozi :!:
W ogóle to uznam ze to był z twojej strony żart <ok>
Hehe no to się uczepili Kolczat Ciebie i ja się też uczepię masz być i statystyki Cabrio zawyżać a jak autko odmówi to się zabierz z kimś i tyle Ja się szykuję na Nysę i nie tylko ja bo będzie nas troche z Opola chłopaków jechać tzn nie tylko samych Audi ale autek będzie
Po za tym pewnie chłopaki z DW też wpadną ;] tak więc nie będzie tak źle ! nawet gdyby okazało się że będzie padało to co z tego z cukru i gliny nie jesteśmy a auto się wypierze nie daleko są myjki ręczne no to by było na tyle ględzenia !
Tak więc do zobaczyska za niedługo <ok>
Po za tym pewnie chłopaki z DW też wpadną ;] tak więc nie będzie tak źle ! nawet gdyby okazało się że będzie padało to co z tego z cukru i gliny nie jesteśmy a auto się wypierze nie daleko są myjki ręczne no to by było na tyle ględzenia !
Tak więc do zobaczyska za niedługo <ok>