Proszę przestań się wywyższać, bo brzmi to jak cnotka niewydymka, czyli co najmniej - śmiesznie.FranoF1 pisze:To że w Twoim towarzystwie sie tak mówi, to nie znaczy że tutaj też to trzeba tolerować.
banicja
-
doppel-zuber
- Forum Audi 80

- trepek
- Forum Audi 80

- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Akurat to nie ja napisałempenetrator pisze:<ok> Co poradzić Trepku. <ok>FranoF1 pisze: cały wątek pod tytułem Mega LoL <haha>
A bany poszły za przeklinanie, pyskówki, brak ogłady i robienie z forum kurnika. Troszkę luzu i spokoju Panowie i Panie. Książka przed snem i danie sobie na wstrzymanie.
Szczerze powiedziawszy to te kilka stron tego tematu przypomina komentarze na onecie czyli odmóżdżenie totalne
Nie przesadzaj, może ze sześc wątków się nazbiera.penetrator pisze:nie kojarzysz, bo siedzisz na pięciu tematach na krzyż <ok> na zlotach nie bywasz, mało wiesz o świecie, klubowiczach...
Interesująca wypowiedz <ok>
Tak właśnie czytam twoje wypociny...Człowieku! Zanim się wypowiesz przeczytaj chociaż cały wątek. Boszzzzz
A Ty?ktoś kto nie boi się postawić takim z wyższej rangi
-
penetrator
upomnienia dostawałem jedynie na koncie spaykee. później były tylko bany.Niki20 pisze:ale trochę kogoś rozumiem za to że Ci konta usuwa bo upomnienia nie pomagały a moderator jest od tego by utrzymywać jakiś porządek na forum więc interweniować musiał :->
ja do Cię też nie, dajesz sie lubicNiki20 pisze:Do Ciebie nic nie mam,
wiesz, trochę osób wykształconych w swoim życiu poznałem. Wielu profesorów bluzga na codzień, robotnicy bluzgają, bluzgają wszyscy, którzy są świadomi tego, co robią. Jedynie prostacy - wybacz ...FranoF1 pisze: Tak, dobra lektura jeszcze nikomu nie zaszkodziła...
-
doppel-zuber
- Forum Audi 80

-
penetrator
właśnie o TO walczyłem, sorki, że popieprzyło mnie siętrepek pisze:Troszkę luzu i spokoju Panowie i Panie.
to forum nawet bez tego tematu jest odmóżdżające.trepek pisze: Szczerze powiedziawszy to te kilka stron tego tematu przypomina komentarze na onecie czyli odmóżdżenie totalne![]()
I wciąż nie dostałem odpowiedzi na swoje pytanie. Bo to, że dostałem ostrzeżenia na koncie spaykee nie jest równoznaczne z pozostałymi banami.
A Wy panowie zbastujcie. Nie róbcie aż takiego gnoju..
-
penetrator
-
penetrator
-
doppel-zuber
- Forum Audi 80

nie dziwi :lol:FranoF1 pisze:Nie lubie Cie...
Spiker miej luz nie ma co brać świata cały czas na powaznie, niektórzy stąd to zauważyli. To chyba nie jest foum fizyków kwantowych że nie można jakiejś bzdury napisać?penetrator pisze:A Wy panowie zbastujcie. Nie róbcie aż takiego gnoju..Śmiesznie jest, ale wiecie..
czy nie?