Dział "Nasze Audi"
Dział "Nasze Audi"
Jak już wiecie w poniedziałek w nocy jakieś ch.... ukradli moje Audi.
W związku z tym rozważam możliwość utajnienia tego działu dla wszystkich. Jeszcze nie wiem jak to do końca rozwiązać.
Czekam na wasze propozycje.
Pamiętajcie że wszystkie zdjęcia są najlepszą informacją o częściach z waszych autek, robicie to na własne ryzyko.
W związku z tym rozważam możliwość utajnienia tego działu dla wszystkich. Jeszcze nie wiem jak to do końca rozwiązać.
Czekam na wasze propozycje.
Pamiętajcie że wszystkie zdjęcia są najlepszą informacją o częściach z waszych autek, robicie to na własne ryzyko.
30 dni to żadna przeszkoda, dydo85 jak sie taki osobnik uprze że chce sprawdzić to założy temat z własnym autem albo ze zdjęciami co zrobił komuś na parkingu luz ściągną z netu. Jak ma być tylko ten dział to bezpiecznie by było tylko dla uczestników z polecenia osób zaufanych. Można też zrobić rejestracje tak że przy rejestracji trzeba dołączyć zdjęcie portretowe a w rękach kartka z napisem np.”Audi 80 klub i nazwa użytkownika”.
pewnie to też głupi pomysł i prymitywny ale może wprowadzić opcje że właściciel będzie mógł zastrzec swój temat, np zaznacza sobie i jakiś klubowicz będzie musiał kod wpisać i automatycznie będzie na liście kto odwiedził dany temat i ile razy i będzie miał informacje autor , albo już bez kodu tylko opcja "lista" i wtedy będzie wszystko jasne
Ostatnio zmieniony 04 sie 2011, 23:34 przez wujo1, łącznie zmieniany 1 raz.
ATLAS, zgadzam się z Tobą, wiem że Kubik stracił auto i mu współczuję ale wg. mnie jak nie zrobisz magicznego wyłącznika do czegoś w aucie to nic Cię nie uchroni i może to być równie dobrze sąsiad któremu codziennie gul skacze jak widzi auto ...
z ilościami postów i wystawianiem własnych aut żeby mieć dojście do pewnych działów to jest do zrobienia ...no niech będzie w 2 miesiące max .
na moim przkładzie:
ktośm mnie kiedyś widział? ktoś mnie zna? czy te zdjęcia w opisie są naprawdę mojego auta??
jak dostanę warunek żeby mieć dostęp do pewnych działów to mogę unieść się na chonorze i pożegnać z tym forum albo robić wszystko żeby być osobą zaufaną i spełnie wszystkie wymagane warunki.
Która opcja będzie wtedy świadczyć o tym że nie wale ściemy?
:roll:
z ilościami postów i wystawianiem własnych aut żeby mieć dojście do pewnych działów to jest do zrobienia ...no niech będzie w 2 miesiące max .
na moim przkładzie:
ktośm mnie kiedyś widział? ktoś mnie zna? czy te zdjęcia w opisie są naprawdę mojego auta??
jak dostanę warunek żeby mieć dostęp do pewnych działów to mogę unieść się na chonorze i pożegnać z tym forum albo robić wszystko żeby być osobą zaufaną i spełnie wszystkie wymagane warunki.
Która opcja będzie wtedy świadczyć o tym że nie wale ściemy?
:roll:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80

- Kontakt: