Gadżety klubowe
-
chudy17312
- Forum Audi 80

- DARODIABEL75
- Forum Audi 80

tez mam kogos kto moze zrobic koszulke z logo klubu wg. mojego pomysłu ale czy nikt nie bedzie mial nic przeciwko że używam nazwy?
oczywiscie pokaze na forum i bedzie mozna zamówić takie lub inne. Poprostu po 24 godzinach dalej uważam, że nazwa strony bez www. na początku prędzej czy później się dotrze a ja chce mieć to w 2011 roku, a widze że ekipa ogarnięta i może nie mieć nic przeciwko więc chcę to wykonać tutaj bo za każdym razem jak wsiadam do mojego A80 i wyobrażam sobie jak ktoś go miał nowego z fabryki i pełen nadzieji na bardziej niezawodne i wytrzymałe auto sprzedał ( pośrednio lub bezpośrednio) po 20latach mnie to....mam nadzieje, że mu się poprostu to udało
na pewno udało się to grupie ludzi,która zmienia auta co dwa lata albo uważająca, że elektronika w aucie to postęp.
ale niektórzy, jak ferdi porsze poznali się na tym w okolicach roku 1995 kiedy to wg. mniemotoryzacja skończyła swój rozwój, no i jeśli są tacy co 3-5 lat temu wyrwali RS2 za połowe tego co chodzą dzisiaj
a zresztą co to ma za znaczenie...
oczywiscie pokaze na forum i bedzie mozna zamówić takie lub inne. Poprostu po 24 godzinach dalej uważam, że nazwa strony bez www. na początku prędzej czy później się dotrze a ja chce mieć to w 2011 roku, a widze że ekipa ogarnięta i może nie mieć nic przeciwko więc chcę to wykonać tutaj bo za każdym razem jak wsiadam do mojego A80 i wyobrażam sobie jak ktoś go miał nowego z fabryki i pełen nadzieji na bardziej niezawodne i wytrzymałe auto sprzedał ( pośrednio lub bezpośrednio) po 20latach mnie to....mam nadzieje, że mu się poprostu to udało
na pewno udało się to grupie ludzi,która zmienia auta co dwa lata albo uważająca, że elektronika w aucie to postęp.
ale niektórzy, jak ferdi porsze poznali się na tym w okolicach roku 1995 kiedy to wg. mniemotoryzacja skończyła swój rozwój, no i jeśli są tacy co 3-5 lat temu wyrwali RS2 za połowe tego co chodzą dzisiaj
a zresztą co to ma za znaczenie...
Jak zrobisz sobie nikt nic nie powie. Jak będziesz chciał tu sprzedawać musisz mieć zgodę.Rychu82 pisze:tez mam kogos kto moze zrobic koszulke z logo klubu wg. mojego pomysłu ale czy nikt nie bedzie mial nic przeciwko że używam nazwy?
oczywiscie pokaze na forum i bedzie mozna zamówić takie lub inne.
27 punkt regulaminu się kłania.
jeszcze raz
Po 1:
-2 kolory koszulek, czarny i biały
Po 2
-na czarnych koszulkach biały nadruk, i odwrotnie.
Po 3
-DYskretnie; Logo klubu na piersi, adres www na karku (max 12cm)/ew na rekawie
Po 4
-BEZ nicków, dodatkowych zdjec, kolorów itp udziwnień...
To ma byc projekt jednej koszulki dla wszystkich a nie pelen indywidualizm....
Ewentualnie do przemyslenia kwestia koszulek Meskich i damskich...
z mojego doswiadczeniawynika ze koszt takiej koszulki nie powinien przekroczyc 25pln wraz z koszulka (dobrą gatunkowo).
dziekujedowidzenia
Po 1:
Po 2
Po 3
Po 4
-BEZ nicków, dodatkowych zdjec, kolorów itp udziwnień...
To ma byc projekt jednej koszulki dla wszystkich a nie pelen indywidualizm....
Ewentualnie do przemyslenia kwestia koszulek Meskich i damskich...
z mojego doswiadczeniawynika ze koszt takiej koszulki nie powinien przekroczyc 25pln wraz z koszulka (dobrą gatunkowo).
dziekujedowidzenia
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Z mojego doświadczenia (zamawiałem nasze dla klubu lokalnego) wiem że za tyle to może przy dobrym wietrze wyrwiesz dopiero od producenta.Lucazzz pisze:z mojego doswiadczeniawynika ze koszt takiej koszulki nie powinien przekroczyc 25pln wraz z koszulka
Dojdzie wysyłka pakowanie no i jakiś datek na klub. Nie licz że za tyle zanabędziesz końcowy produkt z dostawą pod drzwi bo to nie realne.
Lucazzz pisze:Po 1:
Po 2
Po 3
kacper85 pisze:tomkom1, eSPe, 30 razy powtórzycie i będzie za mało :roll:Dokładnie. Stanowimy klub a nie zbieraninę ludzi. "Jedność ma siłe, jedność ma moc...." :mrgreen:tomkom1 pisze:czlonkowie klubu na zlocie powinni wygladac jak zolnierze jednej formacji a nie arlekin z cyrku.
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
A to się zgadzam z Tobą.Lucazzz pisze:eSPe, to cena za koszulke +nadruk. datek na klub pewnie znowu 10 i wysyłka ok 5pln za sztuke.
No i tu się również niestety ale muszę zgodzić w 100%.Lucazzz pisze:chciaz ten datek na klub i tak jest duuuzy....
My na kalendarzu mieliśmy datek 10zł a np A6 już tylko 5zł.
A co by nie było użytkownicy A6 często są zasobniejsi niż użytkownicy Audi80.
Może to było przyczyną że z ponad setki zainteresowanych ledwo uzbierało się 70 chętnych na kalendarz.
Tu jak na razie widzę 337osób kliknęło koszulkę ale jak przyjdzie co do czego to ciekawe czy 100 się uzbiera.
Ostatnio zmieniony 20 maja 2011, 10:07 przez eSPe, łącznie zmieniany 1 raz.
Na AKP za 4 koszulki, (1 polo, dwie zwykłe i 1 damska) wyszło mi coś koło 120 zł bez wysyłki. Także cena proponowana tutaj trzyma w miarę podobny poziom (lub delikatnie go przekracza). Dodam że koszulki są bardzo dobrej jakości jak dla mnie, od roku się z nimi niewiele stało. O cenę musimy walczyć jak lwy :mrgreen:, wtedy więcej się sprzeda.