Witam miałem nie zakładać tematu ale już mnie to denerwuje, coraz częściej to zaczyna się dziać a mianowicie jakieś błędy na klubie jakieś error występuje lub tak się zamula strona że szok . Proszę władzę o zrobienie z tym porządku :roll:
I proszę klubowiczów też o wypowiedz, czy tez maja takie przypadki
Nie wiem jakim cudem ale są dwa tematy więc proszę o usunięcie tego drugiego
Ostatnio zmieniony 09 lis 2009, 22:17 przez wujo1, łącznie zmieniany 2 razy.
z tym akurat bledem mozemy radzic sobie jedynie uzbrajajac sie w cierpliwosc wzglednie zmieniajac zajecie na ciekawsze, na przyklad :mrgreen:
Admini w takich sytuacjach mowia: musi byc przez chwile gorzej zeby potem moglo byc lepiej <ok>
Freeway pisze:A mnie ciekawi dlaczego tam pisze
phpBB by Przemo:Critical Error :?: :roll:
Tak, tak to ten smyk Przemo95, to wszystko jego sprawka <rotfl2>
A na poważnie to ja też się z tym spotykałem już nie raz, i nieźle to denerwuje...
Najgorzej jak czytam jakiś temat, chcę przeczytać inny a tu taki obrazek jak wujo1, był łaskaw skrina zrobić
U mnie oczywiście to samo. Skoro spiczi napisał, że Doc-a nie ma, tzn, że te problemy nie są związane z żadnymi zmianami, po prostu coś niedobrego się dzieje . Mi to zaczeło się pojawiać od czasu zmiany szaty graficznej, lecz na poczatku jedynie w sb był komunikat, że nie mozna wyświetlić strony lub osoby dostępne na forum pojawiały sie z prawej strony sb lub częściowo na dole.