Kalendarz Audi 80
- Kolczat
- Forum Audi 80

- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
Kuba czy ten rozmiar zdjec jest nie odwolalny? mam dwa fajne zdjecia ale nie duzo ponizej wymaganej przez Ciebie wartosci... dokladnie mowie o liczbac rzedu 1920x1440 i 1600x1200...
jak nie to dodam jakies brzydsze zdjecia, albo podziele to wrzucajac 4, na dwa nie spelniajace wymiarow i dwa spelniajace, a i tak bedzie glosowanie ktore zdjecia moge zostac zaakceptowane a ktore nie... wiec czekam na Twoja decyzje zeby nie robic balaganu w temacie z fotkami
jak nie to dodam jakies brzydsze zdjecia, albo podziele to wrzucajac 4, na dwa nie spelniajace wymiarow i dwa spelniajace, a i tak bedzie glosowanie ktore zdjecia moge zostac zaakceptowane a ktore nie... wiec czekam na Twoja decyzje zeby nie robic balaganu w temacie z fotkami
Trzeba się trzymać formy moi państwo. wybierzcie jak tam chcecie. Nie chciałbym nikomu ujmować, ani zabierać miejsca w kalendarzu, ale 1 strona - 1 duże zdjęcie. Ma być profesjonalnie. Nie napaćkam 15 samochodów na stronę, z efektami, rodem z worda.
12 dużych zdjęć, prosta, czytelna forma. projekt blisko.
12 dużych zdjęć, prosta, czytelna forma. projekt blisko.
chodzi i to, że musi zostać zachowana jakość. Zdjęcia do druku powinny być w jak najwyższej rozdzielczości, najlepiej 300DPI. Nie da się zdjęć powiększyć, a muszą spełniać pewne wymagania rozmiarowe, żeby nie spadła ich rozdzielczość.
Krótko mówiąc, im większe tym lepsze. Mniejsze zdjęcia - niższa rozdzielczość - bardziej widoczne piksele.
Krótko mówiąc, im większe tym lepsze. Mniejsze zdjęcia - niższa rozdzielczość - bardziej widoczne piksele.

DzieFffczyny, tak wstępnie projektowo. Chodzi raczej o ułożenie zdjęć. Sama forma jest raczej do przedyskutowania. Czy jedna centralna focia, czy małe detale do tego.
Proponowałbym może na każdej ze stron umieścić malutki opis z przeprowadzonymi modami. sam osobiście obstawiałbym wersję drugą.
Dolna część kalendarza jest wstępna, forma mniej więcej zostanie jaka jest, zmienione detale, dodane imieniny.
Kalendarz ciemny, bo ciemny jest czytelny i jest elegancki, jest. wiadomo, akcent być musi, u mnie jest zielony, może być czerwony. inny nie może być.
To jak, społeczność?
// ogólnie bez ciśnień, wybrałem kolczata, bo pasowały mi jego zdjęcia, bo to ja decyduje
Adaś Lee, rewlacja kolego....wiesz nei wiem czy w tym roku ale w przyszlym wlasnie mozna by pomyslec o opisie itp.i zrobic to np na drugiej stronie kalendarza.wtedy mialby 13 kart druku dwustronnego.na jednej zdjecie i kalendarz a na odwrocie opisik i ew inne fotki. modow itp.wiesz taka publikacja musialby sie juz zajac ktos na powaznie i chyba w tym roku nei da rady tego zrobic.
-
spaykee
- Forum Audi 80

- Imię: Krzysztof
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
oba projekty są godne, ale zamiast zielonego - jak pisałeś - lepszy będzie czerwony, klubowy <ok>
imienin bym nie montował, jedynie świątecznie dni zaczerwienił i by było git.
a co do opisu, troszke zgadzam sie z tomkom1, z tym, że nie na odwrocie strony, koło zdjęć gdzieś - ale to w następnym roku :idea: już nie w tym, nie ma czasu na kompletowanie danych :idea:
imienin bym nie montował, jedynie świątecznie dni zaczerwienił i by było git.
a co do opisu, troszke zgadzam sie z tomkom1, z tym, że nie na odwrocie strony, koło zdjęć gdzieś - ale to w następnym roku :idea: już nie w tym, nie ma czasu na kompletowanie danych :idea:
- Kolczat
- Forum Audi 80

- Imię: Marcin
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
no wiec moze by trzeba bylo zmienic temat wrzucania fotek? ze nie wrzucamy konkretnych fotek tylko prezentujemy samochod, wybieramy najladniejsze 12 wg uzytkownikow i robimy kazdemu karte ze zdjeciami z roznych sesji?
ps: Adaś Lee, zmiazdzyles mnie tymi dwoma kartami... cos pieeknego ;p nie widze zebys sie zglosil do grafikowania tego projektu? od poczatku myslalem ze Ty to prowadzisz...?
ps: Adaś Lee, zmiazdzyles mnie tymi dwoma kartami... cos pieeknego ;p nie widze zebys sie zglosil do grafikowania tego projektu? od poczatku myslalem ze Ty to prowadzisz...?