Kalendarz Audi 80
panowie a co myslicie o stronie tytulowej?ze niby jak ma sie zaczynac ten kalendarz od stycznia od razu?nie mysleliscie o tym zeby stworzyc grafike na strone tytulowa?ze wszystkimi wersjami 80?cos naprzyklad jak jest na gorze strony w pasku ?taka grafika byla by uniwersalna i nie brakowalo by nikogo.a do takiej grafiki nei musza byc chyba super duze zdjecia?moze wybierzcie te najlepsze nieumieszczone i w takiej neutralnej scenerii...na jakims tle kojarzcym sie z forum...
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
"Tak jest. To jest bardzo słuszna koncepcja"tomkom1 pisze:ze wszystkimi wersjami 80?cos naprzyklad jak jest na gorze strony w pasku ?taka grafika byla by uniwersalna i nie brakowalo by nikogo
Przy okazji.
Koniec głosowania za kilka dni. Może by gdzieś temat założyć z listą chętnych (taką zobowiązującą już), z zapisami, kwotą do przelewu itp.
[ Dodano: 2010-11-03, 21:13 ]
Tomek, ty masz prawdopodobnie inny styl forum ustawiony (ten starszy niebieski lub czerwony). Bo teraz są nowe szaty naszego klubu i ci co sobie je ustawili mają na górze taki obrazek:tomkom1 pisze:na gorze strony w pasku

Ale akurat taka grafika jak na tamtym stylu była (przekrojowa Audi 80) to fajna sprawa i podpisuje się obiema "ręcami".
Była już rozmowa o tym wcześniej. Proponuję zrobić pierwszą stronę wg grafiki z nowego stylu forum ( i tak jest w tych samych kolorach ) lub skorzystać z fotki wrzuconej przez koleżankęzana pisze:Z tą pierwszą stroną przydałoby się coś pomyśleć bo tak dziwnie będzie nie wykończony
http://picasaweb.google.pl/lh/photo/g9z ... directlink
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
kubik, no raczej ten obrazek (pasek/szyld/logo) z góry forum będzie najbardziej pasować choćby z uwagi na barwy w jakich będzie kalendarz (czyli czerń).
Można dać np foto które zacytowałeś a pod nim ww pasek klubowy. Coś w ten deseń.
Ja wierzę że strona tytułowa to będzie tajemnica naszego kolegi grafika AdasiaLee i jego inwencja i poznamy owoce jego pracy dopiero jak wydrukowane kalendarze przyniesie listonosz hehehe.
Wydaje mi się że nie skorzysta z żadnego z ww pomysłów tylko wymyśli coś takiego że wszystkim majtki z wrażenia pospadają hehehe. (tak jak to zrobił sprawnie z transferem z układu pionowego na poziomy)
Pozdrówki dla niego za to.
Można dać np foto które zacytowałeś a pod nim ww pasek klubowy. Coś w ten deseń.
Ja wierzę że strona tytułowa to będzie tajemnica naszego kolegi grafika AdasiaLee i jego inwencja i poznamy owoce jego pracy dopiero jak wydrukowane kalendarze przyniesie listonosz hehehe.
Wydaje mi się że nie skorzysta z żadnego z ww pomysłów tylko wymyśli coś takiego że wszystkim majtki z wrażenia pospadają hehehe. (tak jak to zrobił sprawnie z transferem z układu pionowego na poziomy)
Pozdrówki dla niego za to.
mi to nei grozi nosze gacie na szelkach wiec spokojnie czekam na efekty...ku..a w domu bedzie jak w zlodziejskiej dziupli...same kalendarze adasiow.... <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>sp.olsztyn pisze:Wydaje mi się że nie skorzysta z żadnego z ww pomysłów tylko wymyśli coś takiego że wszystkim majtki z wrażenia pospadają hehehe. (tak jak to zrobił sprawnie z transferem z układu pionowego na poziomy)
Dobry pomysł tylko wyciemnił bym połowe tego zdjęcia a zostawił samochody głównie. Nad tym baner z nowego stylu forum i jak już mówiono pasek jakiś klubowy.kubik pisze:Była już rozmowa o tym wcześniej. Proponuję zrobić pierwszą stronę wg grafiki z nowego stylu forum ( i tak jest w tych samych kolorach ) lub skorzystać z fotki wrzuconej przez koleżankęzana pisze:Z tą pierwszą stroną przydałoby się coś pomyśleć bo tak dziwnie będzie nie wykończony
http://picasaweb.google.pl/lh/photo/g9z ... directlink
kubik pisze:Głosujemy na auto a które zdjęcie i czy jedno czy dwa trafi do kalendarza to zdecyduje grafik. Narazie jest opcja że oba zdjęcia będą użyte.tomkom1 pisze:kubik, jak wyjasniles to rozumiem ze bedziemy glosowac na obojetnie ktore zdjecie kolegi i on bedzie potem dawal te ktore uzna za sluszne?
Dzięki, gdzieś mi umknęło. Na ostro się ten temat kręci.kacper85 pisze:kubik pisze:Głosujemy na auto a które zdjęcie i czy jedno czy dwa trafi do kalendarza to zdecyduje grafik. Narazie jest opcja że oba zdjęcia będą użyte.tomkom1 pisze:kubik, jak wyjasniles to rozumiem ze bedziemy glosowac na obojetnie ktore zdjecie kolegi i on bedzie potem dawal te ktore uzna za sluszne?
- Kolczat
- Forum Audi 80

- Imię: Marcin
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
ja go mimo wszystko pociagne dalej... to po co wpisujecie te cyferki kolo zdjec? ktos jeden tak zrobil a reszta jak malpy nasladuje... no sory, ktos musi tu byc szczery, zdalo by sie tam troche porzadku, wogole co jest z cala moderacja? tylko Kubik tym ma sie zajmowac? przeciez widzialem glosy paru moderow...