Kalendarz Audi 80
Posty związane z niemającą sensu dyskusja zostały posprzątane.spaykee pisze:audik-, nie obrażając, to ,mądry jesteś wybitnie, elokwentny, i przede wszystkim pyskaty. <ok>
Krytykować każdy może, cozywiście, w końcu między innymi takie daje prawo demokracja. Ale żeby mieć to prawo, należy się pochwalić czymś co naprawdę jest godne uwagi. Ja także potrafię krytykować, że w tym kalendarzu jest i zapewne będzie wiele bubli, nie będzie dopracowany jak powinien. Ale przecież nie o to chodzi.
Kiedyś był zamysł, żeby stworzyć kalendarz klubowy. Były comiesięczne ankiety na auta do kalendarza, był fun, ludzie byli zaangażowani w głosowania, były konkretne projekty. Ale projekt upadł, a czemu? Z prostej przyczyny - zawiódł czynnik ludzki. Ci, co wygrali w ankiecie miesięcznej olali sprawę i nie wysłali zdjęć do druku (i nie ma znaczenia kto nie wysłał, to inna bajka).
Projekt tego kalendarza, który właśnie się tworzy, to najprościej w świecie ujmując odgrzany kotlet, robiony w wielkim pośpiechu. Dojdzie on do skutku dzięki pewnym osobom z forum (nie chcę wymieniać dzięki komu, bo nie chcę nikogo pominąć <ok> ). Z początku byłą debata, czy w ogóle robić. A jeśli robić, to czy w tym roku?! Nie... Nie da rady, za mało czasu. A jednak, okazało się, że można. Minął może miesiąc od momentu odgrzania tego kotleta, a już został zaprojektowany kalendarz, jest firma, która go wydrukuje, jest ankieta ze zdjęciami do kalendarza. A niebawem, kalendarz będzie u mnie w domu wisiał na ścianie.
Jesteś taki fajny, świetny, wspaniały, to zrób to lepiej próbując ogarnąć milion myśli dziesiątek różnych osób. <ok>Osobiście, to nie chcę oglądać zimowego zdjęcia, tym bardziej zimą. <ok> Mi wystarczy śniegu za oknem. 8-)audik- pisze:jak to ma wyglądać, np w miesiącu zimowym to niby które auto (foto) ma być ??
Kolego audik- powiem krótko z racji twojego zachowania twoja obecność w tym temacie jest nie mile widziana, od tego momentu wszystkie twoje posty będę kasował. :evil:
sie liczydlo rozeschlo i chwile dluzej zeszlo ale prosze bardzo https://audi80.pl/ankieta-glosowanie ... htm#518793