Kalendarz Audi 80
Mogę tylko dodać że po ciężkich przeprawach z wykonaniem projektu mamy kalendarz w finalnej formie.zana pisze:Pewno jutro pójdzie do druku ale niech się Kubik wypowieAle na nowy rok już będzię gotów <mikolaj>
Z nie wiadomych powodów etatowy designer zaniemógł i tylko dzięki zanie mogę dzisiaj oddać projekt do druku. Dobrze że są tu ludzie na których można polegać. <ok>
BTW - Wielkie dzięki za ugoszczenie nas w Połomi, miło było was poznać osobiście, mam u was wielki dług
Nie chcę być złośliwy ale zaczynam się denerwować. Chęć zakupu kalendarza wyraziło ponad 100 osób a pieniędzy mamy na połowę. Druk już ruszył i lada dzień będzie trzeba odebrać kalendarze, jak nie zapłacimy za całość to koleś nam nie da kalendarzy.
Osoby które się zadeklarowały proszę wpłacać pieniądze.
Osoby które się zadeklarowały proszę wpłacać pieniądze.
kubik, Doc, jak nie bedzie wyjścia może "bardziej solidni" dobiorą po jeszcze jednym żeby zamknąć temat kalendarzy. Sam ewentualnie się polecam. Zawsze to jakieś wyjście by ratować sytuacje.
Bo szkoda by ktoś kto się podjął produkcji i tym samym ryzyka teraz za swoją odwagę miał płacić z własnej kieszeni. Myślę że wszyscy co tak bardzo chcieli reaktywacji kalendarza i cisnęli o to władze się ze mną zgodzą?
Bo szkoda by ktoś kto się podjął produkcji i tym samym ryzyka teraz za swoją odwagę miał płacić z własnej kieszeni. Myślę że wszyscy co tak bardzo chcieli reaktywacji kalendarza i cisnęli o to władze się ze mną zgodzą?
Tak <mikolaj>kacper85 pisze:kubik, Doc, jak nie bedzie wyjścia może "bardziej solidni" dobiorą po jeszcze jednym żeby zamknąć temat kalendarzy. Sam ewentualnie się polecam. Zawsze to jakieś wyjście by ratować sytuacje.