Kalendarz na kolejny rok
Podoba mi się pomysł z autami z trzech pierwszych miejsc: pierwsze duże i dwa kolejne miniaturki... W ten sposób kalendarz zachowa jakis jednolity format 
Zdjęcia aut z innych ujęć na pewno będzie wiekszym kłopotem ze strony prowadzącego ten temat a zarazem może wprowadzić za dużo zamieszania... 3 zdjęcia na miesiąc a reszta na okładkę z przodu można też i z tyłu
Zdjęcia aut z innych ujęć na pewno będzie wiekszym kłopotem ze strony prowadzącego ten temat a zarazem może wprowadzić za dużo zamieszania... 3 zdjęcia na miesiąc a reszta na okładkę z przodu można też i z tyłu
- damian_xyz
- Moderator

- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
- Pieterb
- Forum Audi 80

- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
damian_xyz, myślę że jest oki
Damianie ponieważ mamy jeszcze chwilkę to ja bym jeszcze napisał pw z zapytaniem do osób które wygrały 80 miesiąca czy mają dodatkowe fotki, o czym pisałem wcześniej.
Albo zrobić autami które zajęły 3 pierwsze miejsca.
Chodzi mi o to że trzeba się na jakąś wersję zdecydować.
Damianie ponieważ mamy jeszcze chwilkę to ja bym jeszcze napisał pw z zapytaniem do osób które wygrały 80 miesiąca czy mają dodatkowe fotki, o czym pisałem wcześniej.
Chodzi mi o to że trzeba się na jakąś wersję zdecydować.
- damian_xyz
- Moderator

- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
- Pieterb
- Forum Audi 80

- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
wyślij pw i poczekamy z tydzień lub dwa i wtedy zobaczymdamian_xyz pisze:Decyzja należy do Ciebie.PieterB pisze:Damianie ponieważ mamy jeszcze chwilkę to ja bym jeszcze napisał pw z zapytaniem do osób które wygrały 80 miesiąca czy mają dodatkowe fotki, o czym pisałem wcześniej.
Najlepiej podaj im link do tego tematu też by sobie poczytali jaki mamy plany.
Moje zdanie jest takie
Jak ktoś wygrał konkurs w danym miesiącu,to niech on bedzie na tej stronie kalendarza. Zdjęcie konkursowe duże na całą strone i do tego np 4 miniaturki pojazdu który wygrał w danym miesiącu,i myślę że wtedy będzie fajnie. Dany miesiąc poświęcony jednemu pojazdowi. Ja fotki podeśle mam ich od groma <ok>
Jak ktoś wygrał konkurs w danym miesiącu,to niech on bedzie na tej stronie kalendarza. Zdjęcie konkursowe duże na całą strone i do tego np 4 miniaturki pojazdu który wygrał w danym miesiącu,i myślę że wtedy będzie fajnie. Dany miesiąc poświęcony jednemu pojazdowi. Ja fotki podeśle mam ich od groma <ok>
- Marcin_Skiii
- Forum Audi 80

x2paulo203 pisze:Moje zdanie jest takie![]()
Ja też jak trzeba mogę coś tam pocykać
A i myślę że nie głupim pomysłem było by dodanie delikatnego nie rzucającego się mocno w oczy napisu w każdym miesiącu np: Zwycięzca konkursu fotograficznego miesiąca styczeń 2015 czy coś w ten deseń