Klubowe koszulki, czapki
-
Misiek_Stce
- Audi 80 Klub

- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
tez sorki za ta wypowiedz bez interpunkcji wyzej ale poki co mam dunska klawe i czekam za polska bo ta nie wspolpracuje z polskim systemem wiec za to zco dopiero napisze tej juz przepraszam niedlugo sie poprawie
Wybaczamy... moderatorzy PKA 80
Wybaczamy... moderatorzy PKA 80
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2007, 20:34 przez sikor, łącznie zmieniany 1 raz.
-
anemia7
a ja Was proszę - pamiętajcie o kobietach- nie jestem jedyną napewno, ale jest nas niewiele-- sądzę jednak ,ze koledzy dla swoich lal by coś wzięli-
osobiście jestem za polarem ewent bluzą ,ale żeby ona nie była jakąs ala rynek- tzn kształt worka i układ czerwono czarnego koloru też mógłby nie byc standardowy -pół na pół / góra-dół- hehe
jak mam w takim czymś chodzić to przynajmniej niech nie wyglądam na totalnego dresiarza -- PLS
koszulki- chyba będą lepsze w lato-....
a naklejka- więc tu przedstawię całą historię-
na mieście zgubiłam kluczyk- na szczęście nie miałam smyczy klubowej,
na samochodzie tez nie było nalepki- ale gdyby to ktoś znalazł owe klucze z namiarami na PKA80 i zidentyfikował samochód-- ojojoj-
a więc jestem przeciwko dużym naklejkom rzucającym się w oczy od pierwszego wejrzenia-
każdy klubowicz wie gdzie spojżeć aby dostrzec swojego-
czekam na ładne polary :mrgreen:
pozdro
osobiście jestem za polarem ewent bluzą ,ale żeby ona nie była jakąs ala rynek- tzn kształt worka i układ czerwono czarnego koloru też mógłby nie byc standardowy -pół na pół / góra-dół- hehe
jak mam w takim czymś chodzić to przynajmniej niech nie wyglądam na totalnego dresiarza -- PLS
koszulki- chyba będą lepsze w lato-....
a naklejka- więc tu przedstawię całą historię-
na mieście zgubiłam kluczyk- na szczęście nie miałam smyczy klubowej,
na samochodzie tez nie było nalepki- ale gdyby to ktoś znalazł owe klucze z namiarami na PKA80 i zidentyfikował samochód-- ojojoj-
a więc jestem przeciwko dużym naklejkom rzucającym się w oczy od pierwszego wejrzenia-
każdy klubowicz wie gdzie spojżeć aby dostrzec swojego-
czekam na ładne polary :mrgreen:
pozdro
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2007, 10:53 przez anemia7, łącznie zmieniany 1 raz.
Nawiązałem kontakt z paroma firmami zajmującymi się dystrybucją odzieży i nadrukami. Dzisiaj powinienem mieć odpowiedź w sprawie cen polarów wraz z haftowanym(!) logo
, być może nie będą tak strasznie wysokie jak myśleliśmy.
Co do kubków to wybór jest ogromny, od porcelitowych po termokubki stalowe
myślę, że najlepsze byłyby albo porcelitowe o jakiś mało klasycznym kształcie lub termokubeczki 
Co do kubków to wybór jest ogromny, od porcelitowych po termokubki stalowe
Polarek - Extra sprawa :mrgreen:
Koszulki - myślę że temat warto poruszyć jak będzie cieplej, najlepiej gdyby udało się
zmontować takie z nickiem :lol:
Kubek - Full Wypas, świetna myśl
Breloczek - już mam i nie potrzebny mi inny
Duża Nalepa - miałem na poprzednim aucie nalepe na całą szybę D&W...długo tam nie była
bo g...o widziałem w lusterku :shock:
Pozdrawiam 8-)
Koszulki - myślę że temat warto poruszyć jak będzie cieplej, najlepiej gdyby udało się
zmontować takie z nickiem :lol:
Kubek - Full Wypas, świetna myśl
Breloczek - już mam i nie potrzebny mi inny
Duża Nalepa - miałem na poprzednim aucie nalepe na całą szybę D&W...długo tam nie była
bo g...o widziałem w lusterku :shock:
Pozdrawiam 8-)
-
czeki
Przedstawiam propozycję:
Mam konkrety jeśli chodzi o naklejkę. Producent podał mi proponowany projekt i cenę przy zamówieniu 50 szt.
Cena to 9zl +przesyłka za naklejkę o długości ok 40cm. Możemy mieć białe, czarne,srebrne, naklejane od zewnątrz i od wewnątrz. Jeśli chodzi o projekt to oczywiście możemy go jeszcze zmienić, a wykonawca jest zachwalany. Co o tym myślicie?
![Obrazek]()
Mam konkrety jeśli chodzi o naklejkę. Producent podał mi proponowany projekt i cenę przy zamówieniu 50 szt.
Cena to 9zl +przesyłka za naklejkę o długości ok 40cm. Możemy mieć białe, czarne,srebrne, naklejane od zewnątrz i od wewnątrz. Jeśli chodzi o projekt to oczywiście możemy go jeszcze zmienić, a wykonawca jest zachwalany. Co o tym myślicie?

zjawa, pracuję w agencji reklamowej, w której drukujemy m.in. naklejki, więc wydaje mi się bez sensu szukanie wykonawcy, a jeśli chodzi o jakość wydruku i materiału mogę podpisać się obiema „ręcami”. Koszty też będą niższe. Co do wzoru naklejki to mi się osobiście nie podoba, za dużo różnych czcionek, poza tym sam adres strony niewiele mówi.