Klubowe ramki pod tablice rej. Testowy temat.
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Ramka 3D:
Wypukły nadruk pokryty specjalistyczną folią w kolorze srebrnym lub złotym
Wielkość zamówienia: min 200 szt.
Cena: ~6 zł szt.
+ 400 zł netto przygotowalnia matrycy (1 wzoru ramki)
(płatne jednorazowo) + opakowanie + wysyłka.
Zakładając, że ramki kupi 100 osób, byłoby to 4 zł dodatkowo na głowę rozkłądając koszt matrycy.
Mniej więcej komplet dwóch ramek 3D wyniosłby do zapłaty:
12 ramki + 5 matryca + opakowanie nie wiem dokłądnie ile jeszcze + ok 10, 12 zł wysyłka.
Daje to mniej wiecej 30-37 zł - strzelam bo dokładnie nie wiem po ile opakowanie i przesylka.
W przypadku ramek zwykłych byłoby to ok 6, 7 do 10 zł mniej.
Co zatem robimy i czy znajdzie sie 100 chętnych osób, aby pokryć 400 zł koszt matrycy ?
Wypukły nadruk pokryty specjalistyczną folią w kolorze srebrnym lub złotym
Wielkość zamówienia: min 200 szt.
Cena: ~6 zł szt.
+ 400 zł netto przygotowalnia matrycy (1 wzoru ramki)
(płatne jednorazowo) + opakowanie + wysyłka.
Zakładając, że ramki kupi 100 osób, byłoby to 4 zł dodatkowo na głowę rozkłądając koszt matrycy.
Mniej więcej komplet dwóch ramek 3D wyniosłby do zapłaty:
12 ramki + 5 matryca + opakowanie nie wiem dokłądnie ile jeszcze + ok 10, 12 zł wysyłka.
Daje to mniej wiecej 30-37 zł - strzelam bo dokładnie nie wiem po ile opakowanie i przesylka.
W przypadku ramek zwykłych byłoby to ok 6, 7 do 10 zł mniej.
Co zatem robimy i czy znajdzie sie 100 chętnych osób, aby pokryć 400 zł koszt matrycy ?
Ala ja jeśli da rade to chętnie odbiorę osobiście od Ciebie - jak będzie taka możliwość?Doc pisze:Próbowałem już nieraz z naklejkami, ramkami wcześniejszymi. Nic z tego nie wychodzi w praktyce.p371 pisze:Można by było zbić trochę koszty o wysyłkę i opakowania i dzielić się ramkami na np. spocie pod biblioteką lub wysłać hurtowo do określonego miasta i tam znów spocik i dzielenie. Co myślicie?
Doc zakładaj temat z numerem konta, żeby wpłacać kasę i działamy. Ustalmy, że do końca września zbieramy pieniądze na ramki. Myślę, że do tego czasu z pewnością zbierzemy na matrycę, tzn. 100 kpl. zostanie zamówionych. Zrezygnujmy z 2D, gdyż 7 czy 10 zł nie robi jakiejś różnicy a afekt wypukłości robi wrażenie.
Pozdro, już czekam na ramki <ok>
Pozdro, już czekam na ramki <ok>