Koszulki klubowe - (złodziej)
- andrzejsz23
- Forum Audi 80

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
A ja coś miałem takie przeczucie gdy pokazał się ten temat pierwszy dzień, wydawało mi się to dziwne że to nie Doc a ktoś inny(a poza tym świeży klubowicz) zajął się organizacją klubowego gadżetu. Dlatego powstrzymałem się od zamówienia. Ale po kilku dniach jak zobaczyłem ile osób zamówiło to i ja też zamówiłem. I jednak przeczucie mnie nie myliło że coś kombinuje :-x
Także pozostaje brać ze sobą wkrętarki akumulatorowe lub itp. i jechać w gości do pana CHMIELA
Także pozostaje brać ze sobą wkrętarki akumulatorowe lub itp. i jechać w gości do pana CHMIELA
Wiecie co tu już nawet nie chodzi o kase dla jednego za ta koszulke to dużo dla drugiego groszowe sprawy, chodzi o sam fakt ... Ja też sie zastanawiałam nad koszulka, ale pomyślałam sobie ... A niech strace odźałuje sobie te 80 zl i kupie sobie i mężowi koszulke ... I masz Ci los ... Ch** w bombki strzelił i pewnie ani kasy ani koszulek nie będzie. Do częstochowy mam 80 km, ale co da wizyta u kolegi Chmiela. A co do logowania to zawsze mogł załoźyć nowe konto i podgląda naszą konwersację i boki zrywa jak to wszyscy przeźywamy ... Szkoda że tak się stało jak się stało bo myslę że klub też może na tym ucierpieć ze względu na to że jak ktoš sie raz sprzył to wiecej nie zamówi... Ja bynajmniej sobie daruje 
-
thebarylka
- Forum Audi 80

-
thebarylka
- Forum Audi 80

-
OnlineDoc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Moim zdaniem lepiej na Policję.zgłoszę się do Urzędu Skarbowego.
http://www.policja.pl/palm/pol/tagi/323 ... etowe.html
http://www.policja.pl/portal/pol/135/36 ... zusci.html
- jacek199315
- Forum Audi 80

dobry żart policja i chęci do pracy rok temu dałem na policje nagranie jak 2 typów rozwala Fontane pod sklepem rodziców i oni stwierdzili ze to żaden dowód ale jak jeden z wandali zgłosił na psy ze mu groziłem i kazałem oddać kasę za zniszczenia to szybko przyjechali i zabrali mnie na komisariat na wyjaśnienia zabrali cóż takie prawo ktoś cie zaatakuje ty mu oddasz i to ciebie oskarża o napaśćsamo forum i ten temat jest dowodem na niego, także wystarczy na policji powiedzieć co i jak, okazać wszystko i oni go sami znajdą oczywicie jesli będą chcieli sie tym zająć
no wiem dlatego zawarłam stwierdzenie , jeśli będą chcieli, no bo jak byłam w szkole to pokazywali mega dużo myków przez internet na ludzi, sama z resztą musiałam coś tam robić, ale oczywiśćie powiedza znikoma szkodliwość społeczna jedna osoba40zł, pewnie nie będzie im się chciało podsumować wszystkich