Już wcześniej pisałem że to kwalifikuje się pod 286 KK i nie ważne jaka jest kwota to jest to przestępstwo. Kwota ma znaczenie tylko przy kradzieży pospolitej i jest to 250 a nie 500 zł.tomkom1 pisze:Jezeli kwota przekracza 500 zl to jest to przestepstwo a nie wykroczenie
Teraz to pojechałeś. Kasę wpłacaliśmy chmielowi a dokładnie jego żonie i to z nim w świetle przepisów prawa handlowego zawieraliśmy umowę. Wina Doc to tylko tyle że nie sprawdził dokładnie gościa i zezwolił mu na taką działalność na forum (bo tak szczerze to myślałem że gościu jest jakiś zaufany skoro Doc mu na tę akcję pozwolił ale cóż każdy uczy się na błędach i na pewno Doc drugi raz już na coś takiego bye komu nie zezwoli.tomkom1 pisze:nie zawieraliscie indywidualnych umow z kolega...robiliscie to za posrednictwem forum..
asienka pisze:Wino napisał/a:
Najgorsze jest to że średnio posiadam czas na zgłoszenie tego policji bo pewnie pochłonie to z 3 godziny na posterunku.
Jak tak każdy podejdzie do sprawy to nie ma sensu wogóle sobie głowy zawracać ... niech ma Chmiel wsparcie od klubowiczów.
Zmotywowałaś mnie również skocze na komisariat może w sobotę będzie otwarty wtedy powinienem mieć trochę czasu.