Koszulki klubowe - (złodziej)
-
thebarylka
- Forum Audi 80

Przebrnąłem przez 27 stron i oczom nie wierzę, miałem też zamówić ale wstrzymał mnie chwilowy brak sosu, se myślę na koniec zbiórki se wejdę i wtedy zamówię jak coś zostanie. No i se wchodzę a tu kiszka. Ja bym zgłaszał biegiem to na milicję. Pisałem kiedyś już o tym jak kolo wywinął moja matkę na stronię z bielizną i kilka innych osób. Założyliśmy forum wpisywały się osoby i zgłaszali się po kolei na milicje, daliśmy rozmowy gg, przelewy itp w tym czasie strona wygasła koleś nie odbierał komo/zmienił numer i cisza. Więc na pały do kuzyna :mrgreen: Po kilku tygodniach sam dzwonił przepraszał i błagał o wycofanie zarzutów, że odda hajs + może se coś z jego ,,nowej'' strony wybrać do 200zł i matka głupia się zgodziła bo tak by się śmieć może czegoś od życia nauczył. Ja mówię Warto założyć to nic nie kosztuje no może kilka godzin na komendzie
skoti, o ile policja nie oleje tego jak zwykle..
Przykład:
W Łodzi zrobiła się afera odnośnie kradzieży rowerów. Koledze z klasy z pod szkoły ukradli rower,dostał nagranie,zdjęcia zgłosił na policje potem znowu jakieś dowody w sprawie aż w końcu artykuł w gazecie kolejne ofiary i jedyne co usłyszał od policji "robimy co możemy" i że jak na razie oni nic nie wiedzą o tym kolesiu.
Przykład:
W Łodzi zrobiła się afera odnośnie kradzieży rowerów. Koledze z klasy z pod szkoły ukradli rower,dostał nagranie,zdjęcia zgłosił na policje potem znowu jakieś dowody w sprawie aż w końcu artykuł w gazecie kolejne ofiary i jedyne co usłyszał od policji "robimy co możemy" i że jak na razie oni nic nie wiedzą o tym kolesiu.
-
Tomeczek20
- Forum Audi 80

DO UŻYTKOWNIKA CHMIELU : Nie muszę wysyłać własnej kobiety na ulicę bo i ja i moja dziewczyna potrafimy uczciwie zarabiać pieniądze w uczciwej pracy, nie oszukujemy ludzi nie kradniemy ani nic z tych rzeczy dla mnie twój mężuś i ty jesteście jedną bandą oszustów i myślcie sobie co chcecie ale ja zdania nie zmienię, a jeśli wy wierzycie że dostaniecie po 3 tygodniach ciszy kasę to jesteście bardzo naiwni, kasę przechulali a teraz sumienie gryzie.
-
thebarylka
- Forum Audi 80

- jacek199315
- Forum Audi 80

- shellah
- Forum Audi 80

- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
Nie mogę uwierzyć że tyle to trwa a tu tylko czekacie i czekacie <haha> <haha> <haha> <haha> <haha> <haha> <haha> <haha>
Jakbym wiedział że taki problem to sam bym wam te koszulki prawie za free zrobił(kumpel ma prasę która w stodole się tylko kurzy)
1,2,3,4,5,6,7 strona czekam i czekam :mrgreen:
Serio czy naprawdę jesteście tacy naiwni?
To już powinno iść na policję z miecha temu.
A ta babka niech nie robi z siebie pośmiewiska-pracuje obok działu księgowości i wykonanie tylu dyspozycji przelewów zajmuje 1 godzinę(co miesiąc pensje dla pracowników) i litości :lol: :lol: :lol: dzieckiem się zasłaniać :-| :-| :-| to niesmaczne no ale wkońcu świeżo upieczona mama i kasa za free.
Irek proszę nie dawaj warna spokojny jestem i idę spać
Pozdro Wiara
Jakbym wiedział że taki problem to sam bym wam te koszulki prawie za free zrobił(kumpel ma prasę która w stodole się tylko kurzy)
1,2,3,4,5,6,7 strona czekam i czekam :mrgreen:
Serio czy naprawdę jesteście tacy naiwni?
To już powinno iść na policję z miecha temu.
A ta babka niech nie robi z siebie pośmiewiska-pracuje obok działu księgowości i wykonanie tylu dyspozycji przelewów zajmuje 1 godzinę(co miesiąc pensje dla pracowników) i litości :lol: :lol: :lol: dzieckiem się zasłaniać :-| :-| :-| to niesmaczne no ale wkońcu świeżo upieczona mama i kasa za free.
Irek proszę nie dawaj warna spokojny jestem i idę spać
Pozdro Wiara
- shellah
- Forum Audi 80

- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
Raizo, ja nie mam ale kolega ma bo chciał zacząć biznes i kupił tylko nie wyszło.
Robił mi kilka rzeczy dlatego teraz sobie przypomniałem.
Zresztą stary dobry Maszu też ma dostęp do tych urządzeń więc nie wiem dlaczego wszyscy zaufali nowemu.
W dziale Polecam jest rozpisane kto co może wykonać i wystarczy pisać PW.
Robił mi kilka rzeczy dlatego teraz sobie przypomniałem.
Zresztą stary dobry Maszu też ma dostęp do tych urządzeń więc nie wiem dlaczego wszyscy zaufali nowemu.
W dziale Polecam jest rozpisane kto co może wykonać i wystarczy pisać PW.
Jestem po konsultacji ze znajomym radcą prawnym. Zostanie złożone doniesienie do prokuratury. Poczekamy jeszcze na więcej potwierdzeń od pokrzywdzonych max tydzień.
Do doniesienia zostanie dołączony wydruk tematu / postów Dawida, mail z drukarni (jako potwierdzenie, że żadnych koszulek od początku miało nie być) oraz potwierdzenia przelewów. Jego adresy IP z których logował się na forum, oraz drugi z mozliwych adresów zamieszkania.
Zebrałem 28 potwierdzeń przelewów - dziękuję wszystkim. Oraz asieńce za pomoc.
Jeżeli ktoś czuje się pokrzywdzony i nie chce puścić płazem tej nieuczciwości proszę wysłać potwierdzenie przelewu w pdf/skan itp na adres
a80.koszulki@gmail.com
UWAGA: w temacie maila proszę podać nick z forum.
Sprawa zostanie zgłoszona na prokuraturę a nie na policję. W ciągu 30 dni będzie musiała się ustosunkować na piśmie. Jeżeli zajmą się sprawą, to Policja będzie musiała odnaleźć Dawida.
shellah: ja np. jestem bardzo ostrożny w tych tematach, jednak dałem się nabrać. Główną przyczyną było to, że cała "otoczka" wokół tematu sprawiała wrażenie, że administracja forum bierze w tym udział, lub przynajmniej dzieje się to powiedzmy pod patronatem administracji.
Sądząc po wpisach w tym temacie, nie tylko ja tak pomyślałem, więc trudno domniemywać, że padliśmy ofiarą zbiorowego zaćmienia umysłu.
Trzeba było na początku tematu się ujawnić z tym pomysłem - zaszczepić chociaż wątpliwość w wiarygodność Dawida Chmiela. Teraz każdy może pisać jak ty.
Do doniesienia zostanie dołączony wydruk tematu / postów Dawida, mail z drukarni (jako potwierdzenie, że żadnych koszulek od początku miało nie być) oraz potwierdzenia przelewów. Jego adresy IP z których logował się na forum, oraz drugi z mozliwych adresów zamieszkania.
Jeżeli ktoś czuje się pokrzywdzony i nie chce puścić płazem tej nieuczciwości proszę wysłać potwierdzenie przelewu w pdf/skan itp na adres
a80.koszulki@gmail.com
Sprawa zostanie zgłoszona na prokuraturę a nie na policję. W ciągu 30 dni będzie musiała się ustosunkować na piśmie. Jeżeli zajmą się sprawą, to Policja będzie musiała odnaleźć Dawida.
shellah: ja np. jestem bardzo ostrożny w tych tematach, jednak dałem się nabrać. Główną przyczyną było to, że cała "otoczka" wokół tematu sprawiała wrażenie, że administracja forum bierze w tym udział, lub przynajmniej dzieje się to powiedzmy pod patronatem administracji.
Sądząc po wpisach w tym temacie, nie tylko ja tak pomyślałem, więc trudno domniemywać, że padliśmy ofiarą zbiorowego zaćmienia umysłu.
Trzeba było na początku tematu się ujawnić z tym pomysłem - zaszczepić chociaż wątpliwość w wiarygodność Dawida Chmiela. Teraz każdy może pisać jak ty.
-
OnlineDoc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Tak, cała "otoczka"...Ross pisze:shellah: Główną przyczyną było to, że cała "otoczka" wokół tematu sprawiała wrażenie, że administracja forum bierze w tym udział, lub przynajmniej dzieje się to powiedzmy pod patronatem administracji.
Audi80.pl
Kubik, carlos, Doc kupowali gadżety i wysyłali.
Chmiel1991 pytał, prosił, pokazywał i zrobiłem gadżet. Dostawał kaskę/przelewy i nie ma go.
A6Klub.pl
Bartek19mm, Voytec, -=Rafal=-, Sebastian91, daniel1997 itd również kupowali, robili gadżety i wysyłali. Czy ja znam np: Rafała? Nie znam, to nie jest mój brat.
I co teraz? Jaki jest błąd? Skąd mamy wiedzieć, że na 101% będzie OK z gadżetami?
A może w ogóle nie robić gadżetów? Mi to nie jest potrzebne, ale ludzie/userzy chcą.
Nie ma już pytań, rozmów z Chmielem, to jeszcze można zrobić atak z administratorami.
To jest klub internetowy. Nikt nie patrzył na twarz i nie wiem jaki jest człowiek. GG, PW, rozmowy ... wszystko wyglądało OK.
Ostatnio zmieniony 24 paź 2012, 16:08 przez Doc, łącznie zmieniany 1 raz.
Doc pisze:Tak, cała "otoczka"...Ross pisze:shellah: Główną przyczyną było to, że cała "otoczka" wokół tematu sprawiała wrażenie, że administracja forum bierze w tym udział, lub przynajmniej dzieje się to powiedzmy pod patronatem administracji.
Audi80.pl
Kubik, carlos, Doc kupowali gadżety i wysyłali.
Chmiel1991 pytał, prosił, pokazywał i zrobiłem gadżet. Dostawał przelewy/kasę i nie ma go.
A6Klub.pl
Bartek19mm, Voytec, -=Rafal=-, Sebastian91, daniel1997 itd również kupowali, robili gadżety i wysyłali. Czy ja znam np: Rafała? Nie znam, to nie jest mój brat.
I co teraz? Jaki jest błąd? Skąd mamy wiedzieć, że na 101% będzie OK z gadżetami?
A może w ogóle nie robić gadżetów? Mi to nie jest potrzebne, ale ludzie/userzy chcą.
Nie ma już pytań, rozmów z Chmielem, to jeszcze można zrobić atak z administratorami.
To jest klub internetowy. Nikt nie patrzył na twarz i nie wiem jaki jest człowiek. GG, PW, rozmowy ... wszystko wyglądało OK.
nie traktuj tego jako atak. Oszukał nas Chmielu. A to jak do tego doszło i dlaczego to już osobna sprawa. Dobrze wiem jak funkcjonuje forum.
Myśle, że to był ostatni przypadek tego typu. Bo zadba o to administracja i sami userzy...
A Chmielu dostanie nauczkę. Nie aiadomo czy to pierwszy jego taki wałek...
Jako, że poprzednia moja informacja została jako ostatni post ponawiam INFO:
Jestem po konsultacji ze znajomym radcą prawnym. Zostanie złożone doniesienie do prokuratury. Poczekamy jeszcze na więcej potwierdzeń od pokrzywdzonych max tydzień.
a80.koszulki@gmail.com