Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Koszulki klubowe - (złodziej)

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80
Awatar użytkownika
carlos
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: carlos » 22 paź 2012, 20:11

Może przegrał w bukmachera

thebarylka
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: thebarylka » 22 paź 2012, 20:12

no moze .. niech zalozy sobie takie ala amber gold :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
skoti
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: skoti » 22 paź 2012, 20:28

Przebrnąłem przez 27 stron i oczom nie wierzę, miałem też zamówić ale wstrzymał mnie chwilowy brak sosu, se myślę na koniec zbiórki se wejdę i wtedy zamówię jak coś zostanie. No i se wchodzę a tu kiszka. Ja bym zgłaszał biegiem to na milicję. Pisałem kiedyś już o tym jak kolo wywinął moja matkę na stronię z bielizną i kilka innych osób. Założyliśmy forum wpisywały się osoby i zgłaszali się po kolei na milicje, daliśmy rozmowy gg, przelewy itp w tym czasie strona wygasła koleś nie odbierał komo/zmienił numer i cisza. Więc na pały do kuzyna :mrgreen: Po kilku tygodniach sam dzwonił przepraszał i błagał o wycofanie zarzutów, że odda hajs + może se coś z jego ,,nowej'' strony wybrać do 200zł i matka głupia się zgodziła bo tak by się śmieć może czegoś od życia nauczył. Ja mówię Warto założyć to nic nie kosztuje no może kilka godzin na komendzie

Awatar użytkownika
KoralB3
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: KoralB3 » 22 paź 2012, 20:33

skoti, o ile policja nie oleje tego jak zwykle..

Przykład:
W Łodzi zrobiła się afera odnośnie kradzieży rowerów. Koledze z klasy z pod szkoły ukradli rower,dostał nagranie,zdjęcia zgłosił na policje potem znowu jakieś dowody w sprawie aż w końcu artykuł w gazecie kolejne ofiary i jedyne co usłyszał od policji "robimy co możemy" i że jak na razie oni nic nie wiedzą o tym kolesiu.

Awatar użytkownika
asienka
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: asienka » 22 paź 2012, 20:33

Skoti skoro przebrnąłeś przez tyle stron to pewnie doczytałeś że zostanie to wszystko zgłoszone, tylko zbieramy jak najwięcej dowodów wpłaty itp ... Ross ma działać

Tomeczek20
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Tomeczek20 » 22 paź 2012, 20:35

DO UŻYTKOWNIKA CHMIELU : Nie muszę wysyłać własnej kobiety na ulicę bo i ja i moja dziewczyna potrafimy uczciwie zarabiać pieniądze w uczciwej pracy, nie oszukujemy ludzi nie kradniemy ani nic z tych rzeczy dla mnie twój mężuś i ty jesteście jedną bandą oszustów i myślcie sobie co chcecie ale ja zdania nie zmienię, a jeśli wy wierzycie że dostaniecie po 3 tygodniach ciszy kasę to jesteście bardzo naiwni, kasę przechulali a teraz sumienie gryzie.

thebarylka
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: thebarylka » 22 paź 2012, 20:47

Tomeczek20,

po czesci racje masz

Awatar użytkownika
Wino
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Wino
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: Wino » 22 paź 2012, 21:18

Szczerze to ja też słabo wierze żeby bez sądu się obyło
Ostatnio zmieniony 22 paź 2012, 21:46 przez Wino, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
jacek199315
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: jacek199315 » 22 paź 2012, 21:23

tylko spam tworzycie pod sąd dziada i tyle jak jutro nikt nie otrzyma przelewy to nawet się nie zastanawiać :!:

Awatar użytkownika
shellah
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Artur
Model: Inny
Nadwozie: Coupe
Silnik: 2.8 AAH+lpg

Post autor: shellah » 24 paź 2012, 00:06

Nie mogę uwierzyć że tyle to trwa a tu tylko czekacie i czekacie <haha> <haha> <haha> <haha> <haha> <haha> <haha> <haha>
Jakbym wiedział że taki problem to sam bym wam te koszulki prawie za free zrobił(kumpel ma prasę która w stodole się tylko kurzy)
1,2,3,4,5,6,7 strona czekam i czekam :mrgreen:
Serio czy naprawdę jesteście tacy naiwni?
To już powinno iść na policję z miecha temu.
A ta babka niech nie robi z siebie pośmiewiska-pracuje obok działu księgowości i wykonanie tylu dyspozycji przelewów zajmuje 1 godzinę(co miesiąc pensje dla pracowników) i litości :lol: :lol: :lol: dzieckiem się zasłaniać :-| :-| :-| to niesmaczne no ale wkońcu świeżo upieczona mama i kasa za free.
Irek proszę nie dawaj warna spokojny jestem i idę spać
Pozdro Wiara ;-)

Awatar użytkownika
Raizo
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Raizo » 24 paź 2012, 00:25

shellah, teraz sie odezwał że ma prasę o.o rób koszulki a nie :p

Awatar użytkownika
shellah
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Artur
Model: Inny
Nadwozie: Coupe
Silnik: 2.8 AAH+lpg

Post autor: shellah » 24 paź 2012, 08:24

Raizo, ja nie mam ale kolega ma bo chciał zacząć biznes i kupił tylko nie wyszło.
Robił mi kilka rzeczy dlatego teraz sobie przypomniałem.
Zresztą stary dobry Maszu też ma dostęp do tych urządzeń więc nie wiem dlaczego wszyscy zaufali nowemu.
W dziale Polecam jest rozpisane kto co może wykonać i wystarczy pisać PW.

Awatar użytkownika
Ross
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Ross » 24 paź 2012, 14:58

Jestem po konsultacji ze znajomym radcą prawnym. Zostanie złożone doniesienie do prokuratury. Poczekamy jeszcze na więcej potwierdzeń od pokrzywdzonych max tydzień.
Do doniesienia zostanie dołączony wydruk tematu / postów Dawida, mail z drukarni (jako potwierdzenie, że żadnych koszulek od początku miało nie być) oraz potwierdzenia przelewów. Jego adresy IP z których logował się na forum, oraz drugi z mozliwych adresów zamieszkania.

Zebrałem 28 potwierdzeń przelewów - dziękuję wszystkim. Oraz asieńce za pomoc.
Jeżeli ktoś czuje się pokrzywdzony i nie chce puścić płazem tej nieuczciwości proszę wysłać potwierdzenie przelewu w pdf/skan itp na adres

a80.koszulki@gmail.com

UWAGA: w temacie maila proszę podać nick z forum.

Sprawa zostanie zgłoszona na prokuraturę a nie na policję. W ciągu 30 dni będzie musiała się ustosunkować na piśmie. Jeżeli zajmą się sprawą, to Policja będzie musiała odnaleźć Dawida.

shellah: ja np. jestem bardzo ostrożny w tych tematach, jednak dałem się nabrać. Główną przyczyną było to, że cała "otoczka" wokół tematu sprawiała wrażenie, że administracja forum bierze w tym udział, lub przynajmniej dzieje się to powiedzmy pod patronatem administracji.
Sądząc po wpisach w tym temacie, nie tylko ja tak pomyślałem, więc trudno domniemywać, że padliśmy ofiarą zbiorowego zaćmienia umysłu.

Trzeba było na początku tematu się ujawnić z tym pomysłem - zaszczepić chociaż wątpliwość w wiarygodność Dawida Chmiela. Teraz każdy może pisać jak ty.

Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Imię: Andrzej
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: Doc » 24 paź 2012, 15:43

Ross pisze:shellah: Główną przyczyną było to, że cała "otoczka" wokół tematu sprawiała wrażenie, że administracja forum bierze w tym udział, lub przynajmniej dzieje się to powiedzmy pod patronatem administracji.
Tak, cała "otoczka"...
Audi80.pl
Kubik, carlos, Doc kupowali gadżety i wysyłali.
Chmiel1991 pytał, prosił, pokazywał i zrobiłem gadżet. Dostawał kaskę/przelewy i nie ma go.

A6Klub.pl
Bartek19mm, Voytec, -=Rafal=-, Sebastian91, daniel1997 itd również kupowali, robili gadżety i wysyłali. Czy ja znam np: Rafała? Nie znam, to nie jest mój brat.

I co teraz? Jaki jest błąd? Skąd mamy wiedzieć, że na 101% będzie OK z gadżetami?
A może w ogóle nie robić gadżetów? Mi to nie jest potrzebne, ale ludzie/userzy chcą.

Nie ma już pytań, rozmów z Chmielem, to jeszcze można zrobić atak z administratorami.
To jest klub internetowy. Nikt nie patrzył na twarz i nie wiem jaki jest człowiek. GG, PW, rozmowy ... wszystko wyglądało OK.
Ostatnio zmieniony 24 paź 2012, 16:08 przez Doc, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ross
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Ross » 24 paź 2012, 16:07

Doc pisze:
Ross pisze:shellah: Główną przyczyną było to, że cała "otoczka" wokół tematu sprawiała wrażenie, że administracja forum bierze w tym udział, lub przynajmniej dzieje się to powiedzmy pod patronatem administracji.
Tak, cała "otoczka"...
Audi80.pl
Kubik, carlos, Doc kupowali gadżety i wysyłali.
Chmiel1991 pytał, prosił, pokazywał i zrobiłem gadżet. Dostawał przelewy/kasę i nie ma go.

A6Klub.pl
Bartek19mm, Voytec, -=Rafal=-, Sebastian91, daniel1997 itd również kupowali, robili gadżety i wysyłali. Czy ja znam np: Rafała? Nie znam, to nie jest mój brat.

I co teraz? Jaki jest błąd? Skąd mamy wiedzieć, że na 101% będzie OK z gadżetami?
A może w ogóle nie robić gadżetów? Mi to nie jest potrzebne, ale ludzie/userzy chcą.

Nie ma już pytań, rozmów z Chmielem, to jeszcze można zrobić atak z administratorami.
To jest klub internetowy. Nikt nie patrzył na twarz i nie wiem jaki jest człowiek. GG, PW, rozmowy ... wszystko wyglądało OK.

nie traktuj tego jako atak. Oszukał nas Chmielu. A to jak do tego doszło i dlaczego to już osobna sprawa. Dobrze wiem jak funkcjonuje forum.
Myśle, że to był ostatni przypadek tego typu. Bo zadba o to administracja i sami userzy...
A Chmielu dostanie nauczkę. Nie aiadomo czy to pierwszy jego taki wałek...

Jako, że poprzednia moja informacja została jako ostatni post ponawiam INFO:

Jestem po konsultacji ze znajomym radcą prawnym. Zostanie złożone doniesienie do prokuratury. Poczekamy jeszcze na więcej potwierdzeń od pokrzywdzonych max tydzień.
Do doniesienia zostanie dołączony wydruk tematu / postów Dawida, mail z drukarni (jako potwierdzenie, że żadnych koszulek od początku miało nie być) oraz potwierdzenia przelewów. Jego adresy IP z których logował się na forum, oraz drugi z mozliwych adresów zamieszkania.

Zebrałem 28 potwierdzeń przelewów - dziękuję wszystkim. Oraz asieńce za pomoc.
Jeżeli ktoś czuje się pokrzywdzony i nie chce puścić płazem tej nieuczciwości proszę wysłać potwierdzenie przelewu w pdf/skan itp na adres

a80.koszulki@gmail.com

UWAGA: w temacie maila proszę podać nick z forum.

Zablokowany

Wróć do „Dział Forum Audi 80”

opony samochodowe opony samochodowe opony samochodowe
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl