Właściciela nie było
Pozdrawiam.
PS. Co się prawie pod moim blokiem szlajasz?? Chcesz pewnie żebym ci Audiczki pilnował.
:mrgreen:
sp.olsztyn ty to chyba mi GPS zamontowałeś

hmmm. gdzie Witosa a gdzie wioska smerfów. Ja Cię wyczaiłem na parkingu przy KEBABIE przy ul. Sobocińskiego/Krasickiego. Do Witosa to jeszcze kawałek.maniek78_78 pisze:Na Witosa mieszka moja siostra
Uważnie się rozglądam :shock:maniek78_78 pisze:ty to chyba mi GPS zamontowałeś
Już mi się przypomniało.Wtedy moja żona jeździła autem i gdzieś tam parkowała.sp.olsztyn pisze:gdzie Witosa a gdzie wioska smerfów. Ja Cię wyczaiłem na parkingu przy KEBABIE przy ul. Sobocińskiego/Krasickiego. Do Witosa to jeszcze kawałek.Chyba że na Witosa towarzystwo nieciekawe i wolisz stawiać u mnie hehehe

Kilkanaście postów wcześniej jest fota. To było takie inne bordo. Nie takie ciemne. I wszystkie elementy (zazwyczaj czarne) były w kolor - coś jak Audi Colour Edition.maniek78_78 pisze:Co do bordowego B4 .... to był mój koleś z osiedla gigo777

Znowu te same B3 (na Bartoszyckich blachach) w dniu wigilijnym około 13 na parkingu pod realem w Olsztynie się minęliśmy (na wywijasie przy wyjeździe).sp.olsztyn pisze:Jeszcze wcześniej pisałem o napotkanym srebrnym B3 z Bart na Zatorzu