Napotkani koledzy
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80

yamato niestety to nie ja :lol:
ciekawe czy to ta sama o której myślę,bo jest podobna do mojej gdzieś w okolicy....
mamy szczęście na siebie, bo przynajmniej raz w tygodniu, w pewnym miejscu o tej samej porze mijamy się. Nie ukrywam, że probowałam wiele razy zwrócic kierującemu uwagę żeby zatrzymał się, ale niestety ignoruje "moje niby zaloty" :roll: hehehehehehe
ciekawe czy to ta sama o której myślę,bo jest podobna do mojej gdzieś w okolicy....
mamy szczęście na siebie, bo przynajmniej raz w tygodniu, w pewnym miejscu o tej samej porze mijamy się. Nie ukrywam, że probowałam wiele razy zwrócic kierującemu uwagę żeby zatrzymał się, ale niestety ignoruje "moje niby zaloty" :roll: hehehehehehe
- Skuciok
- Forum Audi 80

- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
ale nie musisz wychodzić z auta na środku skrzyżowania bo to niebezpieczne :mrgreen: może i nie mam sokolego wzroku, ale twoja furcia na tyle sie wyróżnia (ah te diodowe helle) że bez problemu idzie rozpoznać
co do naklejki, no to ja mam tą "prosto z klubu" ale w zapasie mam jeszcze schowane te dwie co tam kiedyś na spocie można było dostać, ogólnie ten "oryginał" dość lipny, jeszcze roku nie ma a już tak wyblakł
tak czy inaczej
pozdrovka
co do naklejki, no to ja mam tą "prosto z klubu" ale w zapasie mam jeszcze schowane te dwie co tam kiedyś na spocie można było dostać, ogólnie ten "oryginał" dość lipny, jeszcze roku nie ma a już tak wyblakł
tak czy inaczej
pozdrovka
Ja nawet patrze w lusterko boczne jak kogos mijam ale naklejek to w Krk i w ogole wojewodztwie malopolskim baaardzo malo.OGr pisze:No tak bo musiałbym jechać za takim kolesiem żeby przeczytać tablice lub znaleźć naklejkę.
Niedawno przy G.Morcinka.. na parkingu przy blokach widzialem sedana stojacego z naklejka. Kto to :>:>