Napotkani koledzy
Nie no stałem pierwszy na światłach i skręcało sobie granatowe Cabrio na WU w ulice Grójecką. I zjeżdzając ze skrzyżowania jakiś Panquick pisze:Olszak pisze:Chodzi o to że zjeżdzałeś ze skrzyżowania to mi ręką machnąłeś, raczej podniosłes ją wysoko do góry żebym cie widziałquick pisze:O której godzinie? Jak to długą rękę?
Ja Ci pachnąłem?Nie kojarzę abym komuś machał.. A może moja pasażerka Ci machała
?
Łysinka i zakola to nie ja - jeszcze :mrgreen: Poza tym, nie mam rejestracji na WUOlszak pisze:Nie no stałem pierwszy na światłach i skręcało sobie granatowe Cabrio na WU w ulice Grójecką. I zjeżdzając ze skrzyżowania jakiś Panquick pisze:Olszak pisze: Chodzi o to że zjeżdzałeś ze skrzyżowania to mi ręką machnąłeś, raczej podniosłes ją wysoko do góry żebym cie widział
Ja Ci pachnąłem?Nie kojarzę abym komuś machał.. A może moja pasażerka Ci machała
?
( Nie widziałem cie na oczy jeszcze ale chyba była lekka łysinka albo spore zakola
) machnął mi ręką. Tyle pamiętam. I wiem że na bank to byłeś ty bo poznałem po felach.
No to w takim razie nie tyquick pisze:Łysinka i zakola to nie ja - jeszcze :mrgreen: Poza tym, nie mam rejestracji na WUOlszak pisze:Nie no stałem pierwszy na światłach i skręcało sobie granatowe Cabrio na WU w ulice Grójecką. I zjeżdzając ze skrzyżowania jakiś Panquick pisze:
?
( Nie widziałem cie na oczy jeszcze ale chyba była lekka łysinka albo spore zakola
) machnął mi ręką. Tyle pamiętam. I wiem że na bank to byłeś ty bo poznałem po felach.