Napotkani koledzy
-
mellow_pak
- Forum Audi 80

Nie tak dawno jeszcze narzekałem, że nikogo nie mam farta wypatrzeć... Aż do dzisiaj
No i proszę bardzo, dziś ok.22.15 moim oczom ukazał się ciemny B4 AVANT ( nie widziałem koloru, bo ciemno już było) w Zabrzu na ul. Łanowej, na Gliwickich tablicach SG 0405C. Ledwo dostrzegłem wlepę na klapie zaraz obok znaczka "Audi 80"
Kto odwiedził osiedle na który mieszkam?
:?: :?: :?:
No i proszę bardzo, dziś ok.22.15 moim oczom ukazał się ciemny B4 AVANT ( nie widziałem koloru, bo ciemno już było) w Zabrzu na ul. Łanowej, na Gliwickich tablicach SG 0405C. Ledwo dostrzegłem wlepę na klapie zaraz obok znaczka "Audi 80"
Kto odwiedził osiedle na który mieszkam?
:?: :?: :?:
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80

He he <hmm> to taka sama posucha jak i tutaj... :mrgreen:sp.olsztyn pisze:Ty w Olsztynie nie byłeś. Ja tylko raz Mańka w ciemnej B4 trafiłem. a tak to posucha na maxa.vac pisze:Pochowali się wszyscy czy co?
...bo mamy po jednym napotkanym koledze/koleżance
Zobaczymy komu pierwszemu się znowu poszczęści :?:
Pozdro
- shellah
- Forum Audi 80

- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
pandamix pisze:Ja jestem zasmucony ,zrobiłem dzisiaj trasę Parczew – Włodawa - Biała Podlaska -Wisznice-Parczew i kurde tyle audiczek widziałem i żadna klubowa i już nawet w akcie desperacji krzyczałem na CB radiu czy jest ktoś z klubu:) w niedziele tak samo jeździłem do Słowatycz i tez cisza, mam chyba jakiegoś pecha
Wypatruj w Soboty bo jeżdżę do dziewczyny do Dębowej <ok>