Nowy layout
mi się nie podoba .. poprzednie było lepsze, czytelniejsze i bardziej oryginalne bo to niebieskawe jest takie jak wiele innych for na świecie, meczy mnie patrzenie na to .. zdecydowanie czekam az będę mógł sobie ustawić stare .. tamto bylo takie nasze, takie audi 80, a to jeszcze raz sie powtórzę jak je włączam to nie wyróżnia się wiele od innych. Tamto jak włączyłem było jak audi .. czuło się, że akurat jest sie tutaj na tym konkretnym i nie można było go pomylić z innym .. ale to moje osobiste uczucia.
zgadzam się z tą wypwiedziąEzumaru pisze:Ogólnie nie ma źle, ale kolory faktycznie męczą oczy. Pomysł z ujednoliceniem for niezły, ale osobiście uważam że My jako pierwszy klub Audi pod przewodnictwem docenta powinniśmy zachować oryginalność i pozostać przy starych barwach. Najbardziej rzucającą mi się w oczy i jednocześnie ani trochę nie podobającą rzeczą są pierścienie, stare były ładne i dopracowane, to są nijakie jak by w paincie na szybko maźnięte. Pierścienie muszą wrócić <ok>
z tą teżFranoF1 pisze:...do bani
- pawelrybak15
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80

Podpisuje się pod tym obiema rękami,nie będe marudził byle był wybór i niech każdy ma co lubiduo pisze:zdecydowanie czekam az będę mógł sobie ustawić stare .. tamto bylo takie nasze, takie audi 80, a to jeszcze raz sie powtórzę jak je włączam to nie wyróżnia się wiele od innych. Tamto jak włączyłem było jak audi .. czuło się, że akurat jest sie tutaj na tym konkretnym i nie można było go pomylić z innym