[ANKIETA]Nowy podział Nasze Audi wybór opcji.
- Kokolino
- Forum Audi 80

- Imię: Radomir
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Dominik a ja jestem odmiennego zdania. Może regulamin to za duzo powiedziane ale maja być jasno określone zasady na podstawie których będzie dane auto przyjmowane w poczet projektów... . Znając życie jak czegoś takiego nie będzie to zaś będa sie tworzyły niepotrzebne spięcia i nerwy. Do końca tego tygodnia mam jesze trochę biegania związanego z pracą ale w przyszłym mógłbym sie zając potworzeniem podziału, ale do momentu sprecyzowania pewnych zasad będzie on nieaktywny.
Ale jak ma być jakakolwiek debata na tymi całymi "uber/mega/ja mam fele za 3tys a ty kołpaki z biedroki projektami" jak nawet nikomu nie chciało się otworzyć tematu w którym od stycznia 2011r (ładnie 2 lata już będzie) trwa dyskusja nad tymi kryteriami :lol:
https://audi80.pl/szlifowanie-tematu ... t51112.htm
Zróbcie na razie podział modelowy a te hiper super zostawcie na koniec, ja rozumiem że nie każdy z modów ma czas ale jest dużo osób które nie sa modami a z chęcią by pomogły przy takim podziale. A regulamin każdego z działów b2/b3/b4 zostawcie taki jaki jest czyli :
https://audi80.pl/regulamin-ogolny-s ... t28836.htm
Przeciez tu nie ma żadnej filozofi wszystko jest bez zmian w regulaminie tylko ze bedzie się on odnosił do innych działów.
No chyba że ten cały podział to pic na wodę fotomontaż :lol:
https://audi80.pl/szlifowanie-tematu ... t51112.htm
Zróbcie na razie podział modelowy a te hiper super zostawcie na koniec, ja rozumiem że nie każdy z modów ma czas ale jest dużo osób które nie sa modami a z chęcią by pomogły przy takim podziale. A regulamin każdego z działów b2/b3/b4 zostawcie taki jaki jest czyli :
https://audi80.pl/regulamin-ogolny-s ... t28836.htm
Przeciez tu nie ma żadnej filozofi wszystko jest bez zmian w regulaminie tylko ze bedzie się on odnosił do innych działów.
No chyba że ten cały podział to pic na wodę fotomontaż :lol:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
GerB3 pisze:Ale jak ma być jakakolwiek debata na tymi całymi "uber/mega/ja mam fele za 3tys a ty kołpaki z biedroki projektami" jak nawet nikomu nie chciało się otworzyć tematu w którym od stycznia 2011r (ładnie 2 lata już będzie) trwa dyskusja nad tymi kryteriami :lol:
Polać mu.GerB3 pisze:Zróbcie na razie podział modelowy a te hiper super zostawcie na koniec
- IC69
- Przyjaciele

- Imię: Irek
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
GerB3, po tym jak widzę, że potrafisz pisać, wnioskuję, iż potrafisz również czytać, wiec nie siej zamętu...bardzo Cię proszę.GerB3 pisze:No chyba że ten cały podział to pic na wodę fotomontaż
Wynik ankiety, jasno wskazuje jak będzie wyglądał nowy podział, więc Wasze jojczenie na nic się nie zda. <:P>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- eSPe
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Irku ale chodzi o to aby już podzielić na modele.
A ci co chcieli Uberów itp to niech sobie ustalą zasady przyjmowania i ogólnie tego działu ale to nie stoi na przeszkodzie aby już posprzątać w dziale Nasze Audi na modele.
Jakoś tych co najbardziej byli za Zaawansowanymi nie widać aby się wyrywali do określenia zasad, podawania propozycji.
Najłatwiej powiedzieć ZRÓBCIE ZAAWANSOWANE tylko teraz zostaje kukułcze jajo którym nikt się nie zajmuje i nikt nie potrafi określic o co w tym ma chodzić i kto to będzie prowadził.
Jest ta sama sytuacja co w wątku https://audi80.pl/szlifowanie-tematu ... t51112.htm.
Tylko tam już stuknęły 2 lata i 67stron klepania o przedsięwzięciu którym nikt się nie zajął do dziś na poważnie.
Tak więc myślę że można uskuteczniać już sprzątanie i nowe działy w Nasze Audi a ci co chcieli zaawansowane (oczywiście zastosować podział MODELE+ZAAWANSOWANE) niech sobie ustalają jak chcą być do tego szczytnego grona przyjmowania, kwalifikowani itp.
Wszystkie wątki/auta można już porozdzielać śmiało a potem kto wg prowadzących ZP będzie uważał że jakiś fur nadaje się to go przeniosą do utworzonego uprzednio pustego działu ZP.
A ci co chcieli Uberów itp to niech sobie ustalą zasady przyjmowania i ogólnie tego działu ale to nie stoi na przeszkodzie aby już posprzątać w dziale Nasze Audi na modele.
Jakoś tych co najbardziej byli za Zaawansowanymi nie widać aby się wyrywali do określenia zasad, podawania propozycji.
Najłatwiej powiedzieć ZRÓBCIE ZAAWANSOWANE tylko teraz zostaje kukułcze jajo którym nikt się nie zajmuje i nikt nie potrafi określic o co w tym ma chodzić i kto to będzie prowadził.
Jest ta sama sytuacja co w wątku https://audi80.pl/szlifowanie-tematu ... t51112.htm.
Tylko tam już stuknęły 2 lata i 67stron klepania o przedsięwzięciu którym nikt się nie zajął do dziś na poważnie.
Tak więc myślę że można uskuteczniać już sprzątanie i nowe działy w Nasze Audi a ci co chcieli zaawansowane (oczywiście zastosować podział MODELE+ZAAWANSOWANE) niech sobie ustalają jak chcą być do tego szczytnego grona przyjmowania, kwalifikowani itp.
Wszystkie wątki/auta można już porozdzielać śmiało a potem kto wg prowadzących ZP będzie uważał że jakiś fur nadaje się to go przeniosą do utworzonego uprzednio pustego działu ZP.
- eSPe
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Lajt. :mrgreen:IC69 pisze:eSPe pisze:ale chodzi o to aby już podzielić na modele.Powiedział?...powiedział.Kokolino pisze:Do końca tego tygodnia mam jesze trochę biegania związanego z pracą ale w przyszłym mógłbym sie zając potworzeniem podziału
Nie koniecznie mi chodziło o to aby Koko poganiać. Była grupa kilku ludzi nie świeżaków a zaufanych którzy oferowali pomoc.
- Kokolino
- Forum Audi 80

- Imię: Radomir
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Coby nie było że nic sie nie dzieje. Podział jest zrobiony. Forum z zaawansowanymi jest zamkniete do czasu ustalenia warunków na podstawie jakich ma sie tam dane auto znaleźć. Można pomału przenosić tematy. Czekam na propozycje nowych modów. Ja proponuję kolegę damian_xyz
Pamiętajcie żeby nie zostawiać odnośników do tematów podcza przenoszenia tematów. Ale wyszło masło maślane :lol:
a teraz idę świętować <urodziny>
Pamiętajcie żeby nie zostawiać odnośników do tematów podcza przenoszenia tematów. Ale wyszło masło maślane :lol:
ta tylko o co :mrgreen: <rotfl2> <rotfl2>eSPe pisze:Nie koniecznie mi chodziło o to aby Koko poganiać.
a teraz idę świętować <urodziny>
- shellah
- Forum Audi 80

- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
Jako że założyłem temat i się udzielałem mogę też ofiarować pomoc żeby nikt nie mówił że mam w przysłowiowej d...
Prawdą jest to że Ci co byli za tymi "zaawansowanymi" (można sobie sprawdzić w poprzednim temacie) teraz nic nie mówią a każdy teraz daje po co to i na co
Działajcie chłopaki <ok>
ps.
Radku wszystkiego dobrego i sto lat
Prawdą jest to że Ci co byli za tymi "zaawansowanymi" (można sobie sprawdzić w poprzednim temacie) teraz nic nie mówią a każdy teraz daje po co to i na co
Działajcie chłopaki <ok>
ps.
Radku wszystkiego dobrego i sto lat
- eSPe
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Spoko.Niki20 pisze:Do dzieła co by eSpe nie mówił że nic nie robię i się nie udzielam :-o
Widzę że ja już siedzę w dobrym dziale. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Wrzuciłbym je do zaawansowanych a potem spowrotem do właściwego modelowo działu zostawiając w zaawansowanych cień tego wątku.Niki20 pisze:Te projekty które już są w Zaawansowanych wrzucam do tego działu...
Tym sposobem w dziale zaawansowane będzię taka lista Hall of Fame a właściwy wątek będzie się toczył w odpowiednim dziale modelowym.
Co o tym sądzisz?
Propozycja jeszcze z mojej strony taka aby w konkretnych działach modelowych porobić [TAGI] zdefiniowane w ustawieniach działów które będzie można wybrać z listy.
Wtedy lista wątków w dziale będzie przejrzysta.
Np w dziale Audi B4 widział bym tagi
[80 SEDAN Q]
[80 SEDAN]
[80 AVANT Q]
[80 AVANT]
[S2 SEDAN]
[S2 AVANT]
[RS2]
W dziale B3:
[80 Q]
[80]
[90 Q]
[90]
w dziale B1/B2
[B2 80 Q]
[B2 80]
[B2 90 Q]
[B2 90]
[B2 80 FL Q] (przejściówka)
[B2 80 FL Q] (przejściówka)
[B2 4000 Q]
[B2 4000]
W dziale COUPE/CAB:
[85 COUPE]
[85 COUPE Q]
[89 COUPE]
[89 COUPE Q]
[8B COUPE]
[8B COUPE Q]
[8G CABRIO]
[8G CABRIO FL]
(oczywiście jak pominąłem jakiś model proszę poprawić - nie jestem biegły w modelach poniżej 8C)
Albo dodatkowo dołożyć miksa i każdą z tych ww wersji z silnikiem który występował ale wtedy powstanie dłuuuuuga lista tagów.
Ktoś musiałby je zdefiniować i przygotować a Admin by tylko zrobił w ustawieniach działu Kopiuj Wklej.
Ułatwi to przeglądanie bo teraz to jeden ma w opisie wątku [80B4 Avant] inny [8C Limo] inny jeszcze ma [80] i jest misz masz.
A tak by było to ładnie usystematyzowane.
Co myślicie o tym?
Ostatnio zmieniony 07 sty 2013, 09:47 przez eSPe, łącznie zmieniany 1 raz.