ps. dałem też na forach internetowych cynk ,żeby ludzie zgłaszali go na milicję i chyba zrobiło mu się ciepło pod dupą <ok> , więc nie odpuszczaj
[UWAGA] oszust na forum- Dimont
Mamuśkę moja kiedyś wydymali na jakaś bieliznę czy stroje kąpielowe , kasę przelała i strona zniknęła, Po zamknięciu strony na forach pisali ,że oszust itp itd ,że oszukał też innych. Postanowiłem nie popuścić gnojowi znalazłem go na nk wysłałem kilka wiadomości i nic wysrał się na mnie. Wydrukowałem mamie maile, przelewy , rozmowy jak to on już wysyła i na milicję a ,że mam kuzyna w dochodzeniówce to powiedział ,że nie popuszczamy gnojowi i ,że zrobimy tak ,że odda za ,,bieliznę'' + nawiązkę 200-300zł. Wiecie co po kilku tygodniach dzwonił i błagał, przepraszał ,żeby tylko to odkręcić i wycofać zeznania bo niby miał kłopoty i potrzebował kasę dla dziewczyny ,że ciążą czy coś. Skończyło się tak ,że oddał hajs i ze swojego nowego sklepu internetowego kazał matce wybrać se 3 rzeczy za 200-300zł tak więc można gnoi ,,zmusić'' do oddania co nie ich z nawiązka.
ps. dałem też na forach internetowych cynk ,żeby ludzie zgłaszali go na milicję i chyba zrobiło mu się ciepło pod dupą <ok> , więc nie odpuszczaj
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80

To zmienia postac rzeczy.Kuzyn robi tel.do komendy w której rewirze mieszka gośc i odwiedza go dzielnicowy albo operacyjni postraszą.skoti pisze:,że mam kuzyna w dochodzeniówce to powiedział ,że nie popuszczamy gnojowi
Bez kuzyna i telefonu od "swojego z firmy" nikt się takimi sprawami na żadnej komendzie nie podnieca.Znikoma szkodliwośc i proszę wytoczyc pozew cywilny my tu mamy poważniejszą robotę.Chyba że zgłosi się kilka osób w tej samej sprawie.
Ogólnie padła ważna kwestia zaufanie do klubowiczów.
W sumie każdy kto się zarejestruje w 15sek.Już jest klubowiczem.
Jak kogoś nie znam ze zlotów czy forum i nie wiem czy gośc jest poważny to nie ufam co i wam polecam
- Patrique
- Forum Audi 80

- Imię: Patryk
- Model: Audi A4
- Nadwozie: Avant
- Silnik:
I najgorsze, że nie mamy pewności czy to jest aby tylko oszust na poziomie transakcji...luk_OP_Q89 pisze:W sumie każdy kto się zarejestruje w 15sek.Już jest klubowiczem
Osobiście apeluję, o usuwanie numerów rejestracyjnych ze zdjęć samochodów klubowiczów w galeriach na forum i innych miejscach. Miejmy na uwadze, że te zdjęcia są także dostęne nie tylko na forum. Korzystając z zewnętrznych serwerów, gdzie są umieszczone zdjęcia, są one równocześnie dostępne z poziomu <google> . Także Panowie trzeba uważać, i starać się zachować podstawowe zasady bezpieczeństwa.
panowie...jak widać takie oszustwa zdarzają się coraz częściej
moja propozycja - nie wiem czy możliwa do zrealizowania - jest taka aby wprowadzić coś ala znajomi z reala... wtedy będzie wiadomo ze jest np. kilku zaufanych klubowiczów którzy znają delikwenta i można z nim robić interesy lub nikt go nie zna z reala i nie warto ryzykować...
propozycja jest o tyle lepsza od polecam gdyż np. ja rzadko coś sprzedaje raczej kupuje :mrgreen: wiec ciężko o notę polecam a czasem może się trafić że będę chciał coś na sprzedać
co wy na to??
moja propozycja - nie wiem czy możliwa do zrealizowania - jest taka aby wprowadzić coś ala znajomi z reala... wtedy będzie wiadomo ze jest np. kilku zaufanych klubowiczów którzy znają delikwenta i można z nim robić interesy lub nikt go nie zna z reala i nie warto ryzykować...
propozycja jest o tyle lepsza od polecam gdyż np. ja rzadko coś sprzedaje raczej kupuje :mrgreen: wiec ciężko o notę polecam a czasem może się trafić że będę chciał coś na sprzedać
co wy na to??