Poczekamy, zobaczymy
Otrzymane kalendarze
no wiec tak, kalendarz dzis do mnie dotarł, faktycznie z data nadania w legionowie 14.02.2011- wiec wysyłajacy sie nie popisał...
Od: Doc
Do: Lucazzz
Wysłany: 2011-01-31, 00:06
Temat: Re: Kalendarze...
Lucazzz napisał/a:
Witam.
Jak tam sprawa wyglada z kalendarzami??? bede sobie mogł popatrzec na styczen jeszcze??
pozdro
Cześć,
Jutro kończę ostatnią wysyłkę z kalendarzami.
Pewnie ok czwartku, piątku będzie miał w domu kalendarza a80
pzdr,
Doc
tak wiec długo było czekac.... jest kilka niedociagniec w kalendarzu. ale to wina prawdopodobinie grafików. drukarnia tez sie nie popisała. papier mogłby byc duzo lepszy. i wreszcie poczta. kalendarz wyglada jak psu z d**y wyciagniety. pozaginany, pomiety.... a wystarczyło na kopercie dac adnotacje "Ostroznie-Nie zaginac"....
czy warto było tyle czekac??? hmmmm niech kazdy sam sobie odpowie, mam nadzieje ze przy drugiej edycjii nie popełnimy tych samych błędów...
Od: Doc
Do: Lucazzz
Wysłany: 2011-01-31, 00:06
Temat: Re: Kalendarze...
Lucazzz napisał/a:
Witam.
Jak tam sprawa wyglada z kalendarzami??? bede sobie mogł popatrzec na styczen jeszcze??
pozdro
Cześć,
Jutro kończę ostatnią wysyłkę z kalendarzami.
Pewnie ok czwartku, piątku będzie miał w domu kalendarza a80
pzdr,
Doc
tak wiec długo było czekac.... jest kilka niedociagniec w kalendarzu. ale to wina prawdopodobinie grafików. drukarnia tez sie nie popisała. papier mogłby byc duzo lepszy. i wreszcie poczta. kalendarz wyglada jak psu z d**y wyciagniety. pozaginany, pomiety.... a wystarczyło na kopercie dac adnotacje "Ostroznie-Nie zaginac"....
czy warto było tyle czekac??? hmmmm niech kazdy sam sobie odpowie, mam nadzieje ze przy drugiej edycjii nie popełnimy tych samych błędów...
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Cytując klasyka: "Niedociągnięcia? A gdzie ty tu widzisz dociągnięcia?"Lucazzz pisze:jest kilka niedociagniec w kalendarzu.
Na poważnie nie jest źle.
Okładka i strona żany była zrobiona w 5 minut na kolanie bo "grafika" wcięło.
No to pisał kubik że ćmok jakiś i mógł sie skonsultować jak pierwszy egzemplarz wyszedł taki ciemny i rozjaśnić druk trochę.Lucazzz pisze:drukarnia tez sie nie popisała. papier mogłby byc duzo lepszy.
No trudno za rok może będzie lepiej.
O tym to już książki napisano więc popieramLucazzz pisze:i wreszcie poczta. kalendarz wyglada jak psu z d**y wyciagniety
Ja teżLucazzz pisze:mam nadzieje ze przy drugiej edycji nie popełnimy tych samych błędów...
to pewne bo za rok zkorzystam z oferty innego klubu :lol:eSPe pisze:No trudno za rok może będzie lepiej.
o dacie wysyłki nic nei pisze bo znowu będzie że się czepiam...
a to że jestem zmuszony wieszać każdą kartę osobno bo inaczej nie da rady i to że musiałem prasować wszystkie karty :lol: a i tak wygląda to jak... to wina poczty :mrgreen: :lol:
P.S kalendarz przyszedł na inny adres :lol:
-
Robert1849
- Forum Audi 80

Garsija, szafa19, przez 3 strony bijecie piane i na to poszedl datek na klub.na miejsce na wasze pierdoly.akcja wyszla spontanicznie.w ciagu miesiaca zlozylismy wszystko w calosc....najlepiej siedziec z boku a potem drzec ryja ze jeszcze sluzba do lozka nie przyniosla kalendarza.siedzialem tu przez chwile na tym forum...w tym czasie ruszyl temat kalendarza.zrobiono akcje saszetek do kluczy,reaktywowano 80 miesiaca.gdzie dalsze wasze inicjatywy?wasze wlasnie czyli swiezych albo malo zanagazowanych userow.
na koniec wam powiem tyle,wszystko mozna zalatwic spokojnie ale jak ktos drze gembe to po zlosci wyslal bym mu spowrotem kase i niech sobie powiesi na scianie banknoty...
na koniec co do jakosci....dostalem rowniez kalendarz z sasiedniego forum.a6.to jest dopiero zenada.tam walczono z tym przez rok.czyli przez rok zbierano zdjecia wiadomo bylo ze bedzie.a mimo to nikt sie tym nie zajal powaznie i tez docieraja w lutym...do tego w tej cenie mam format a4...smiech na sali.nawet w malym kiblu ginie na scianie...
takze nie marudzic podziwiac i w czerwcu zapraszam z propozycjami waszymi gdzie mamy wydrukowac.kogo polecacie i za kogo wezmiecie odpowiedzialnosc.
na koniec wam powiem tyle,wszystko mozna zalatwic spokojnie ale jak ktos drze gembe to po zlosci wyslal bym mu spowrotem kase i niech sobie powiesi na scianie banknoty...
na koniec co do jakosci....dostalem rowniez kalendarz z sasiedniego forum.a6.to jest dopiero zenada.tam walczono z tym przez rok.czyli przez rok zbierano zdjecia wiadomo bylo ze bedzie.a mimo to nikt sie tym nie zajal powaznie i tez docieraja w lutym...do tego w tej cenie mam format a4...smiech na sali.nawet w malym kiblu ginie na scianie...
takze nie marudzic podziwiac i w czerwcu zapraszam z propozycjami waszymi gdzie mamy wydrukowac.kogo polecacie i za kogo wezmiecie odpowiedzialnosc.
Ostatnio zmieniony 25 lut 2011, 11:31 przez tomkom1, łącznie zmieniany 1 raz.