pierwszy ogólnopolski zlot PKA??
widzę że starają się wszyscy ale nadal niewiem czy będzie to sezon letni czy zimowy :?: :mrgreen: na letni piszę się napewno ale co do zimowego to raczej nie dojadę ponieważ nie założę łańcuchów na koła bo nie zmieszczą się a tymbardziej nie przejadę po drogach na których jest śniegu około 8cm
no i możektos mi napisze ile kilometrów jest do tych miejscowości z okolic Zielonej Góry :mrgreen:
no i możektos mi napisze ile kilometrów jest do tych miejscowości z okolic Zielonej Góry :mrgreen:
wydaje mi się że masz racje :mrgreen: ciekawe krajobrazy
tylko czy w Modlinie będzie troche ludzi którzy będą zainteresowani naszymi autkami bo wydaje mi się że na takich zlotach poznajemy się nie tylko my klubowicze ale dzięki nam inni ludzie przekonują się do tej marki aut i po pewnym czasie zostają ich fanami i dzięki temu robi się nas coraz więcej :mrgreen:
Ps. jeśli się mylę niech ktoś mnie poprawi :lol:
tylko czy w Modlinie będzie troche ludzi którzy będą zainteresowani naszymi autkami bo wydaje mi się że na takich zlotach poznajemy się nie tylko my klubowicze ale dzięki nam inni ludzie przekonują się do tej marki aut i po pewnym czasie zostają ich fanami i dzięki temu robi się nas coraz więcej :mrgreen:
Ps. jeśli się mylę niech ktoś mnie poprawi :lol:
- karolpinkii
- Forum Audi 80

ale to nie ma być komercyjny zlotwilli pisze: tylko czy w Modlinie będzie troche ludzi którzy będą zainteresowani naszymi autkami bo wydaje mi się że na takich zlotach poznajemy się nie tylko my klubowicze ale dzięki nam inni ludzie przekonują się do tej marki aut i po pewnym czasie zostają ich fanami i dzięki temu robi się nas coraz więcej
tutaj mamy MY się poznać , a nie inni
to ma być mały skromny zlocik w NASZYM gronie .
ja np nie chce by jakieś grupki ludzi sobie przyłaziły i ogladały nasze auta . Nie chce by coś zgineło ECT
- Daniello85
- Audi 80 Klub

-
dolar
- Forum Audi 80

- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
Dla mnie Modlin ok jeszcze tam nie bylem wiec zawsze musi byc pierwszy raz.
Ja sie nie podejme niestety organicacji takiego zlotu poniewaz jestem "zoltodziobem" w Naszym Klubie a i ewentualne zalatwienie czegos (pewnie trzeba bylo by pojechac do tego Modlina dograc wiele spraw) byloby pewnym problemem z uwagi na odleglosc ktora pewnie kilka razy trzeba by bylo pokonac.
Licze ze malymi kroczkami cos Nam sie uda zorganizowac.
Pozdrawiam!
no i z tym wlasnie jest chyba problem.ether pisze:Czy jest w ogóle jakiś koordynator tego przedsięwzięcia?
Ja sie nie podejme niestety organicacji takiego zlotu poniewaz jestem "zoltodziobem" w Naszym Klubie a i ewentualne zalatwienie czegos (pewnie trzeba bylo by pojechac do tego Modlina dograc wiele spraw) byloby pewnym problemem z uwagi na odleglosc ktora pewnie kilka razy trzeba by bylo pokonac.
Licze ze malymi kroczkami cos Nam sie uda zorganizowac.
Pozdrawiam!