pierwszy ogólnopolski zlot PKA??
- Danek
- Forum Audi 80

- Imię: Damian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.2 KK
- Kontakt:
Ja już pisałem, że wyścigi średnio mnie interesują, poza tym na wyścigi należałoby zapewnić opiekę medyczną i p-poż. Nigdy nie wiadomo co się może zdarzyć. W razie jakiejś nieprzewidzianej sytuacji organizatorzy mogliby zostać pociągnięci do sporej odpowiedzialności, a tego nie chcemy.
Co do lokalizacji to też pisałem, że może być Modlin lub Zalew, najważniejsze żeby znalazła się grupa ludzi, którzy to pociągną. Jeśli w Modlinie jest jakiś ośrodek czy inne miejsce do kimnięcia się to może być Modlin. Chętnie pozwiedzam to ciekawe miejsce, dawno tam nie byłem. Jak już wspomniałem z racji odległości i obowiązków w pracy nie jestem w stanie efektywnie pomóc. Nawet z przyjazdem będę musiał się nieźle gimnastykować ale zrobię wszystko, żeby jednak się zjawić.
Co do lokalizacji to też pisałem, że może być Modlin lub Zalew, najważniejsze żeby znalazła się grupa ludzi, którzy to pociągną. Jeśli w Modlinie jest jakiś ośrodek czy inne miejsce do kimnięcia się to może być Modlin. Chętnie pozwiedzam to ciekawe miejsce, dawno tam nie byłem. Jak już wspomniałem z racji odległości i obowiązków w pracy nie jestem w stanie efektywnie pomóc. Nawet z przyjazdem będę musiał się nieźle gimnastykować ale zrobię wszystko, żeby jednak się zjawić.
hmm wyscigi pojeżdzic rekreacyjnie to ok ;] poza tym do ścigania sie trzeba mieć odpowiednie auto
ja z moimi 90 kucykami wole popatrzec i porobić fotki i jakiś filmik nakrecić ogólnie chetnie bym sie zjawił na takim zlocie jeśli byłoby to w granicach mozliwości (chodzi o droge ode mnie) poza tym zamiast wyścigów i katowania autek nie lepiej usiąść przy ognisku piwko wypić pogadać i może jakieś gry i zabawy ?
Pewnie tak. Ale jak widzę Canibal w swoim profilu nie umieściłeś skąd pochodzisz.Canibal pisze:hmm .... chetnie bym sie zjawił na takim zlocie jeśli byłoby to w granicach mozliwości (chodzi o droge ode mnie) poza tym zamiast wyścigów i katowania autek nie lepiej usiąść przy ognisku piwko wypić pogadać i może jakieś gry i zabawy ?
Przeoczenie czy coś innego?
-
spaykee
- Forum Audi 80

- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
pewnie mieszka w Modlinie <rotfl>Włodek899 pisze:Pewnie tak. Ale jak widzę Canibal w swoim profilu nie umieściłeś skąd pochodzisz.Canibal pisze:hmm .... chetnie bym sie zjawił na takim zlocie jeśli byłoby to w granicach mozliwości (chodzi o droge ode mnie) poza tym zamiast wyścigów i katowania autek nie lepiej usiąść przy ognisku piwko wypić pogadać i może jakieś gry i zabawy ?
Przeoczenie czy coś innego?:lol:
ale co racja to racja, lepiej siąść przy ognisku i piwko wypić
- oli 2.8 v6
- Forum Audi 80

Włodek899 pisze:Pewnie tak. Ale jak widzę Canibal w swoim profilu nie umieściłeś skąd pochodzisz.Canibal pisze:hmm .... chetnie bym sie zjawił na takim zlocie jeśli byłoby to w granicach mozliwości (chodzi o droge ode mnie) poza tym zamiast wyścigów i katowania autek nie lepiej usiąść przy ognisku piwko wypić pogadać i może jakieś gry i zabawy ?
nie żadne przeoczenie jestem z Redy koło gdyni a napisałem tak bo przynajmniej każdy kojarzy skąd. Poza tym chyba wiadomo gdzie jest trójmiasto czyż nie >?spaykee pisze:pewnie mieszka w Modlinie <rotfl>Włodek899 pisze:Pewnie tak. Ale jak widzę Canibal w swoim profilu nie umieściłeś skąd pochodzisz.Canibal pisze:hmm .... chetnie bym sie zjawił na takim zlocie jeśli byłoby to w granicach mozliwości (chodzi o droge ode mnie) poza tym zamiast wyścigów i katowania autek nie lepiej usiąść przy ognisku piwko wypić pogadać i może jakieś gry i zabawy ?
ale co racja to racja, lepiej siąść przy ognisku i piwko wypićniż zadręczać niunie które i tak są już spracowane <ok>
z całym szacunkiem do AKP, ale co ich obchodzi nasz zlot?oli 2.8 v6 pisze:mam taką małą sugestie dlaczego ten zlot ogólnopolski nie jest poruszany na forum PKA tylko tu na AKP80? czy to ma być tylko zlot 80??M yśle że na ogólnopolskim forum znalazło by się więcej pomocy no i fanów np. koledzy z klubu A4 prawie nic nie wiedzą o nas :-|
- oli 2.8 v6
- Forum Audi 80