podpis w profilu
-
Tigeros
- Forum Audi 80

- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
podpis w profilu
Kto z szanownej moderacji był tak miły i usunął moje podpisy z profilu nie podając żadnej przyczyny ani nic?
Był tam między innymi odnośnik do fejsbukowej strony naszego forum, które robi reklame jak nie wiem co. Nie wspominając o podpisie do strony mojego auta.
Ostatnio zmieniony 21 gru 2014, 08:54 przez Tigeros, łącznie zmieniany 1 raz.
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Widzę ze nastąpiła aktualizacja skryptu.
I pewnie dlatego zostały pousuwane podpisy.
Pytanie moje jest następujące. Czy aktualizującemu nie chciało się robić aktualizacji wszystkich styli i zrobił tylko aktualizację tego czarnego i stary czerwony juz nie będzie dostępny?
Od 2007 roku używałem tylko czerwonego stylu i z czarnym naprawdę jest dramat się przyzwyczaić.
Jest szansa na stary czerwony styl?
I pewnie dlatego zostały pousuwane podpisy.
Pytanie moje jest następujące. Czy aktualizującemu nie chciało się robić aktualizacji wszystkich styli i zrobił tylko aktualizację tego czarnego i stary czerwony juz nie będzie dostępny?
Od 2007 roku używałem tylko czerwonego stylu i z czarnym naprawdę jest dramat się przyzwyczaić.
Jest szansa na stary czerwony styl?
-
OnlineDoc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Sławku (klubowicze)... codziennie dostajemy kilka sztuk spam'botów. Kretyni rejestrują się i szukają "reklamy", linków www itd. Oczywiście nie są w Polsce. Cały świat w internecie.
Mniej więcej... miesiąc temu zaczęło się.
Wczoraj i 2 dni temu zainstalowałem: "Spam Bot Stopped" (dalej to samo)
Wyłączyłem podpisy w profilu. (Również to samo). Niebawem włączę, może za tydzień.
Dzisiaj... znalazłem, przeczytałem i kolejny raz "naprawiłem".
Jeśli posrany "spam'bot" (czyli normalny, nie robot) chce się zarejestrować, to nie ma ani "WWW", ani "podpisu". Dalej zwykły człowiek / gość, który jest już zarejestrowany, dostał maila... może w profilu napisać np. jakąś, własną stronę www.
Jeśli chodzi o nasze style... to było ok 5 różnych. W życiu nie mam siły, aby zainstalować. Tylko 1, stary styl.
Tak to jest. Coraz gorzej, naprawdę z hackerami, spambotami itd.
Mniej więcej... miesiąc temu zaczęło się.
Wczoraj i 2 dni temu zainstalowałem: "Spam Bot Stopped" (dalej to samo)
Wyłączyłem podpisy w profilu. (Również to samo). Niebawem włączę, może za tydzień.
Dzisiaj... znalazłem, przeczytałem i kolejny raz "naprawiłem".
Jeśli posrany "spam'bot" (czyli normalny, nie robot) chce się zarejestrować, to nie ma ani "WWW", ani "podpisu". Dalej zwykły człowiek / gość, który jest już zarejestrowany, dostał maila... może w profilu napisać np. jakąś, własną stronę www.
Jeśli chodzi o nasze style... to było ok 5 różnych. W życiu nie mam siły, aby zainstalować. Tylko 1, stary styl.
Tak to jest. Coraz gorzej, naprawdę z hackerami, spambotami itd.
- eSPe
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Doc. Zostaw czarny styl i ten jeden klasyczny który mieliśmy prawie od początku. Infrared czy jakoś tak. Xandred wywal i ten niebieskawy bo i tak brzydkie. Ten z 4 generacjami audi 80 proszę tylko włącz - używałem go od 2007 roku i teraz bez niego to jest przynajmniej dramat się tu odnaleźć nie mogę.
- eSPe
- Forum Audi 80

- Kontakt:
bo to oldschool w czystej formie.PieterB pisze:hmm mi ten styl także najbardziej odpowiadałeSPe pisze: Infrared czy jakoś tak.
Wraz z pojawieniem się nowego stylu czarnego niestety zniknęły obrazki rang (zapalające się stopniowo kółka Audi) które robił jeszcze Cobra. Mimo to i tak był lepszy od nowego przynajmniej dla mnie i dlatego go używałem od początku. Brak tego stylu to użyteczność tego forum -80% jak dla mnie.
- quattroBandit
- Audi 80 Klub

styl infrared był najbardziej przejrzysty i czytelny. Używałem go od samego początku istnienia mojego na forum czyli tam jakoś 2007 roku
Na tym aktualnym stylu nie moge się w ogóle odnaleźć, po prostu tragedia.
Co do podpisów - mi tam nie żal, nic wartego uwagi nie miałem
Doc i proszę następnym razem mniej nerwowo pisz bo ciężko Cię zrozumieć - poza tym że spam, boty, chaos, i takie tam niemiłe rzeczy...
Co do podpisów - mi tam nie żal, nic wartego uwagi nie miałem
Doc i proszę następnym razem mniej nerwowo pisz bo ciężko Cię zrozumieć - poza tym że spam, boty, chaos, i takie tam niemiłe rzeczy...
- quattroBandit
- Audi 80 Klub