Portal Audi 80
Portal Audi 80
Witam!!
Tak przeglądam nasze forum i zastanawiam się czy jest w planach zrobienie portalu w wersji lajt na telefony komórkowe, mnie osobiście pomysł wydaje się fajny, często byłem w garażu ogarnięty robotą przy audioli i miałem z czymś problem, to musiałem lecieć do domu poszperać na forum, a gdyby była wersja lajt, to szybciutko w komórce możnaby znaleźć interesujący cię temat. Piszcie co o tym sądzicie. ozdrawiam Kamil
Tak przeglądam nasze forum i zastanawiam się czy jest w planach zrobienie portalu w wersji lajt na telefony komórkowe, mnie osobiście pomysł wydaje się fajny, często byłem w garażu ogarnięty robotą przy audioli i miałem z czymś problem, to musiałem lecieć do domu poszperać na forum, a gdyby była wersja lajt, to szybciutko w komórce możnaby znaleźć interesujący cię temat. Piszcie co o tym sądzicie. ozdrawiam Kamil
Smartfon smartfonem. Chodzi o koszty i prędkość transmisji danych. Są smartfony lepsze i gorsze, poza tym wielkość ekranu w żadnym nie jest taka, żeby można wygodnie korzystać z forum w postaci obecnej. To jest moje zdanie. Pomysł stworzenia wersji mobilnej jak najbardziej trafny. Każdy może mieć swoje zdanie.pomysł niby fajny ale po co skoro są ogólnodostępne smartfony a tam się łatwo przegląda internet a jesli chodzi o zwykłe telefony to bądźmy szczerzy ale nie są one wygodne do przeglądania sieci nawet w wersji lajt.
Wersja mobilna nigdy nie będzie tak bogata jak pełna. Jeśli chodzi o koszta to większość sieci oferuje dobre pakiety a co do transmisji to jest dostępny edge nawet w małych miejscowościach. A jeśli mówisz o GPRS to nawet lajt Ci za wiele nie pomoże. Uwierz mi wiem co mówię, przez jakiś czas nie miałem komputera a korzystanie z internetu w telefonie to męka a tym bardziej przeglądanie forum z 30 stronami. Pozdrawiam 
Tomcio90, oczywiście, że mobilna wersja nigdy nie będzie tak bogata jak pełna, ale nawet w smartfonach jest uciążliwe przeglądanie pełnej wersji, pozatym są też smartfony z mniejszymi ekranami niż np samsung galaxy, pozatym nie oszukujmy się Polska to nie Niemcy gdzie iPhona dostaje sie za 1euro przy tanim abonamencie, u nas narazie trzeba albo dużo zapłacić za smartfona albo wziąść wysoki abonament, a nie każdego stać na taki wydatek, albo chociażby ze względów czysto przyzwyczajeniowych nie chcą mieć smartfona, więc wersja lajt mogłaby śmiało celować w tych ludzi, takie jest moje zdanie
- Krzysiek 84
- Junior Admin

- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Ja korzystam i na kompie i na telefonie, bo nie lubię tracić czasu w toalecie :lol: To samo jak mam chwilę a nie chce mi się siadać do kompa. Czekanie w samochodzie na kogoś, itd. Wiadomo, każdy ma inne racje, ale moim zdaniem pomysł jest dobry. Wszystko zależy od kosztów jakie forum miałoby ponieść na ten cel bo to jest istotny czynnik.Uwierz mi wiem co mówię, przez jakiś czas nie miałem komputera a korzystanie z internetu w telefonie to męka a tym bardziej przeglądanie forum z 30 stronami.
Ja na forum wchodze tylko z fona
i przy pakiecie danych koszta sa niskie i wolno to nie chodzi:-)
a wersje lajt sa zbyt okrojone
brak wielu funkcji itp. itd.
i jesli to juz powstanie to fajnie zeby byla mozliwosc wejscia z fona na pelna strone forum bo niektore strony ktore sa w wersji mobilnej blokuja dostep do pelnych wersji z poziomu telefonu
i przy pakiecie danych koszta sa niskie i wolno to nie chodzi:-)
a wersje lajt sa zbyt okrojone
brak wielu funkcji itp. itd.
i jesli to juz powstanie to fajnie zeby byla mozliwosc wejscia z fona na pelna strone forum bo niektore strony ktore sa w wersji mobilnej blokuja dostep do pelnych wersji z poziomu telefonu
Ja korzystam od kilku miesięcy tylko z telefonu i nie narzekam, wszystko fajnie smiga. Mimo, że jadę na sieci rezerwowej plusa EDGE i momentami GSM, bo moj play nie ma zasiegu. Mam internet w abonamencie więc o koszty w ogóle się nie martwie wiec raczej z okrojonej wersji bym nie korzystała, bo wiadomo jak to jest z reguły nie ma połowy tego co w pełnej wersji. Ale mimo wszystko jestem za a to dlatego, iż nie wszyscy mają internet w standardzie. Poza tym trzeba iść z duchem czasu, każda szanująca się firma ma swoją stronę w wersji na telefon. Także warto może się nad tym zastanowić.
hej, chwile czasu tu nie zagladalem, ale wersja lajt mialaby jeszcze jedna, wazna ceche, tudziez np, gdy w telefonie korzystam z PKA80, majac telefon w pionie jak i w poziomie (samsung galaxy ace) wiersze nakladaja sie, nie znam przycyny, ale bardzo o utrudnia i zniecheca do korzystania z forum w tel :roll: