Problemy z Klubem. Komentarze do mailingu.
-
OnlineDoc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Problemy z Klubem. Komentarze do mailingu.
[center]Bardzo prosimy i wsparcie finansowe, które w całości przeznaczane jest na utrzymanie serwera, domen, oraz opłat związanych z rozwojem i utrzymaniem Polskiego Klubu Audi 80.
Polski Klub Audi 80 działa non profit służąc pomocą Wam, posiadaczom Audi 80. Duże zainteresowanie, tysiące użytkowników, obszerne forum i strona główna, etc, etc wymagają hostowania na dedykowanym serwerze, oraz wielu zabiegów programistycznych, graficznych, które często zlecamy odpłatnie.
Z góry serdecznie dziękujemy. Nie pozostajemy osobom pomagającym obojętni.
Bank Inteligo
50102055581111172108500061
Andrzej Czarnecki
Ul. Norwida 11
05-120 Legionowo
Tytułem Audi 80 i nick z forum,
[/center]
Polski Klub Audi 80 działa non profit służąc pomocą Wam, posiadaczom Audi 80. Duże zainteresowanie, tysiące użytkowników, obszerne forum i strona główna, etc, etc wymagają hostowania na dedykowanym serwerze, oraz wielu zabiegów programistycznych, graficznych, które często zlecamy odpłatnie.
Z góry serdecznie dziękujemy. Nie pozostajemy osobom pomagającym obojętni.
Bank Inteligo
50102055581111172108500061
Andrzej Czarnecki
Ul. Norwida 11
05-120 Legionowo
Tytułem Audi 80 i nick z forum,
[/center]
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2008, 20:47 przez Doc, łącznie zmieniany 1 raz.
-
noorbi
Jutro wpłacam na poczcie bo nie mam obsługi konta przez neta, może niezbyt duza suma ale zawsze coś...Proponuje wprowadzić miesięczne opłaty dla forumowiczów, nie duże, tak aby każdy mógł sobie pozwolić, jest nas tylu że uzbierałaby się ładna suma, problem do rozważenia.
W czasie tej awarii czułem się jakby mi odcięto dopływ tlenu, jestem tu krótko ale bardzo się zadomowiłem, dzięki Koledzy za ta atmosferę :mrgreen:
W czasie tej awarii czułem się jakby mi odcięto dopływ tlenu, jestem tu krótko ale bardzo się zadomowiłem, dzięki Koledzy za ta atmosferę :mrgreen:
Ostatnio nie zbyt często bywałem ale jak potrzebowałem pomocy to ją znalazłem na www.audi80.pl także z przyjemnością jutro idzie przelew.
pozdrawiam
KJR
pozdrawiam
KJR