Przywitaj się z nami
cześć jestem Krzyś mieszkam w Milanówku i posiadam AUDI B4
Cześć jestem Krzyś mieszkam w Milanówku posiadam AUDI B4 od półtora roku. o stronie dowiedziałem
z internetu
z internetu
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez yub, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam
Witam, mam na imię Piotrek, pochodzę z małej miejscowości pod Łodzią, dowiedziałem się o was przypadkowo w internecie
Od niedawna spełniłem swoje marzenie młodego osobnika i zakupiłem sobie Audi Coupe B2 1.8 rocznik 1986. Jest ona wyposażona w klimatyzacje, el. szyby skórzaną tapicerkę.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witam wszystkich bardzo serdecznie:)) pochodzę z Radomia... od paru lat należę do VAGRADOM
i jestem miłośnikiem aut z grupy V.A.G , jeździłem przez 3 lata golfem mk2, i właśnie zupełnie przypadkiem trafił mi się taki rarytasik jak Audi 4000S
i posiadam takie od prawie tygodnia, klub znalazłem w internecie i postanowiłem się zarejestrować:))
pozdrawiam
pozdrawiam
Re: Przywitaj się z nami
Witam Wszystkich. Mam na imię Robert. Jestem z okolic Krosna Odrzańskiego. Jestem posiadaczem audi 80 b4 1.9 tdi :mrgreen:
-
Daytona280E
- Forum Audi 80

Witam wszystkich
Wasz klub znalazłem poprzez 80-tkę z Piekar Śląskich (Stoi u mnie taka grafitowa pod szkołą , z ciekawym napisem "Golf Was ist das ? " :mrgreen: Zawsze fascynowały mnie 90-tki , choć jestem fanem zupełnie innej marki - i starszych wozów , dźwięk tego silnika powala... no i wogóle , RWD to RWD , ale quattro też nieźle wyczynia - Postanowiłem się zarejestrować , bo szukałem 90-tki 2.3E "Na codzień" żeby nie musieć zimą jeździć klasykami , ale wybór chyba jednak padnie na 190E 2.0
Tak czy inaczej forum będe sledził - Jeśli można 
Pozdro
Wasz klub znalazłem poprzez 80-tkę z Piekar Śląskich (Stoi u mnie taka grafitowa pod szkołą , z ciekawym napisem "Golf Was ist das ? " :mrgreen: Zawsze fascynowały mnie 90-tki , choć jestem fanem zupełnie innej marki - i starszych wozów , dźwięk tego silnika powala... no i wogóle , RWD to RWD , ale quattro też nieźle wyczynia - Postanowiłem się zarejestrować , bo szukałem 90-tki 2.3E "Na codzień" żeby nie musieć zimą jeździć klasykami , ale wybór chyba jednak padnie na 190E 2.0
Pozdro
Re: cześć jestem Krzyś mieszkam w Milanówku i posiadam AUDI
Witamy wszystkich <urodziny>
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez dexx, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Przywitaj się z nami
witam
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez miniu 75, łącznie zmieniany 1 raz.
- KAPSEL3741
- Forum Audi 80

Witam serdecznie wszystkich użytkowników pojazdów AUDI jak również tego forum
szerokiej drogi
jestem posiadaczem Audi 80 B4 1.9tdi 90 km <ok>
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez KAPSEL3741, łącznie zmieniany 4 razy.