Przywitaj się z nami
Witam wszystkich:) mam na imię Jarek (woj. Dolnośląskie) i od dwóch lat jestem szczęśliwym posiadaczem B4 AVANT z 94r. oczywiście 1.9 TDI (w wolnej chwili wrzucę kilka fotek). Jest to moje pierwsze auto. Przed zakupem wielu mówiło mi, że na pierwsze auto powienienem kupić sobie malucha, seicento lub jakieś inne małe coś...bo audi za duże, bo ja zaczynałem od dużego fiata...bo części za drogie...itp. itd.
Powiem tak kto nie spróbował ten nie wie...Nie mogłem wybrać lepiej:) Oprócz kilku małych problemów jeszcze mnie nie zawiodła
pozdrawiam wszystkich
Powiem tak kto nie spróbował ten nie wie...Nie mogłem wybrać lepiej:) Oprócz kilku małych problemów jeszcze mnie nie zawiodła
Cześć wszystkim! mam na imię Przemek (Warszawa) obecnie jeżdzę już 2-gim audi 80 w przeciągu dwóch miesięcy, pierwsze sedan było śliczne teraz coupe więc większa frajda. Wcześniej testowałem Vectrę B golfa III mazdę 323f i omegę B i wypadają kiepsko na tle audi. Mam nadzzieję że będzie wdzięczna to wtedy kasy też nie pożałuję.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
witam maniakow 80tek
moj nowy nabytek to zielona strzala80 b2 z 81roku z silnikiem diesela 1,6 bez turbinki
na forum natknolem sie wpisujac w adres audi80.pl i wyskoczylo
na imie mi bogdan jestem z lodzi
moje poprzednie autko to skoda felka 1,3mpi+lpg kombiak z 96roku
a jeszcze wczesniejsze autko to ford eskort mk4 z 89roku 1,8diesel hechbeck ktorego mi zal bo mialem go pol roku i zrobili mi w nim kuku na rondzie
moj nowy nabytek to zielona strzala80 b2 z 81roku z silnikiem diesela 1,6 bez turbinki
na forum natknolem sie wpisujac w adres audi80.pl i wyskoczylo
na imie mi bogdan jestem z lodzi
moje poprzednie autko to skoda felka 1,3mpi+lpg kombiak z 96roku
a jeszcze wczesniejsze autko to ford eskort mk4 z 89roku 1,8diesel hechbeck ktorego mi zal bo mialem go pol roku i zrobili mi w nim kuku na rondzie
-
krzysiel80
- Forum Audi 80

-
mlody38183
- Forum Audi 80

Witam wszystkich, posiadam Audi 80 b4, z silnikiem 2,0 90 km. .Samochód mam od 4-ech miesięcy.Audik jest z 93 roku. 80-siątka została sprowadzona do Polski z Niemiec, dwa lata temu, wtedy też pierwszy właściciel w Polsce założył do niej gaz. Samochodem na co dzień jeżdzi moja Żona, ja mam samochód służbowy. Mam dla siebie Audika tylko na Sobotę i Niedzielę.Stan samochodu oceniam na 4. Środek jest czysty, Karoseria była robiona w Polsce , wymiana prawego progu malowane 2-je drzwi, oraz przedni błotnik. Przód i tył oraz pozostałe elementy są w oryginalnym lakierze. Przebieg, na liczniku 150 tyś, z oględzin mechaników ok. 250 tyś. Silnik pracuje bardzo dobrze na benzynie , z gazem nie ma kłopotów. Instalacja mieszalnikowa z regulacją na zwykła srubę, ponoć taka jest wystarczająca. Po kupnie wymieniłem wszystkie płyny i filtry. Pozostają do wymiany łożyska na przód, przeguby zewnętrzne. Samochodzik posiada: abs, poduszkę pow., wsp. kier., centr. zam., el. szyberd. Audiczką jeżdzi się bardzo dobrze , jesteśmy z Niej bardzo zadowoleni. Jak będę miał kasę to powymienię parę żeczy w zawieszeniu ( na nierównościach trochę puka). Poprzednio miałem punto 2, 8-śmio letniego, nie polecam-straszny syf. Następnym samochodem będzie Audi.
Pozdrawiam wszystkich- Tomek.
Pozdrawiam wszystkich- Tomek.