Przywitaj się z nami
-
grzegorz75
- Forum Audi 80

- Kontakt:
-
wojtas198911
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Siema wszystkim!!!
Mam na imię Wojtek,od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Audi 80 B3,91 rok,silnik 1.8 90 KM,jednopunktowy wtrysk,elektryczne lusterka,ABS,centralny zamek,wspomaganie,tapicerka w beżowym kolorze,pochodzę z Poznania,mam 21 lat,o stronce dowiedziałem się przypadkiem kiedy szukałem informacji na temat "osiemdziesiątki",mam nadzieje że w wielu tematach mi pomożecie.Pozdrawiam
Mam na imię Wojtek,od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Audi 80 B3,91 rok,silnik 1.8 90 KM,jednopunktowy wtrysk,elektryczne lusterka,ABS,centralny zamek,wspomaganie,tapicerka w beżowym kolorze,pochodzę z Poznania,mam 21 lat,o stronce dowiedziałem się przypadkiem kiedy szukałem informacji na temat "osiemdziesiątki",mam nadzieje że w wielu tematach mi pomożecie.Pozdrawiam
Witam wszystkich
Mam na imię Rafał , cóż powiedzieć mam Audi 80 B3 z 1991r. silnik PP .
Wyposażenia skromne bo wspomaganie,alarm,centralny zamek,szyberdach
Mam 17lat
śmigam audianką gdzie tylko mogę,a rezam to hmm :lol:
Stronkę znalazłem dawno dzięki wlepce kolegi.
Przybywam tu aby pomagać i o pomoc prosić
Do zobaczyska mam nadzieje że będzie miło na spotach itp...
Mam na imię Rafał , cóż powiedzieć mam Audi 80 B3 z 1991r. silnik PP .
Wyposażenia skromne bo wspomaganie,alarm,centralny zamek,szyberdach
Mam 17lat
Stronkę znalazłem dawno dzięki wlepce kolegi.
Przybywam tu aby pomagać i o pomoc prosić
Do zobaczyska mam nadzieje że będzie miło na spotach itp...
-
xxKmicicxx
- Forum Audi 80

Re: Przywitaj się z nami
Witam wszystkich nazywam się Paweł pochodze z Suwałk. Posiadam Audi 80 b4 quattro 2.0 16v Competition
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2010, 07:26 przez Skiing12, łącznie zmieniany 1 raz.
witam wszystkich,jestem tu nowy,w mojej stajni jest kilka autek z pod znaku VAG :lol: m.innymi,audi 90 quattro b2,audi S4C4 2,2tq i oczywiscie audi URQUATTTRO 8-) pzdrawiam
[ Dodano: 2010-09-25, 22:37 ]
i zapomniałem dodac na imie mi Robert pochodze z radziejowic koło wawki i oczywiscie nie dodałem audi 80 B4 2.0E,pozdrawiam 8-)
[ Dodano: 2010-09-25, 22:37 ]
i zapomniałem dodac na imie mi Robert pochodze z radziejowic koło wawki i oczywiscie nie dodałem audi 80 B4 2.0E,pozdrawiam 8-)
Witam
Mam na imie Rafal pochodze z Morawy okolice Swidnicy woj dolnoslaskie jestem szczesliwym posiadaczem Audi80 B3 r91 ,kupilem ja dawno temu od kolesia ktory bardzo ja zaniedbal
jestem gotowy zrobic wszystko dla tej audiczki zeby wygladala jak trzeba .o stronce sie dowiedzialem przypadkowo szukajac inf o 80-tce.
pozdrawiam i Witam.
Mam na imie Rafal pochodze z Morawy okolice Swidnicy woj dolnoslaskie jestem szczesliwym posiadaczem Audi80 B3 r91 ,kupilem ja dawno temu od kolesia ktory bardzo ja zaniedbal
pozdrawiam i Witam.
-
maksio8801
- Forum Audi 80