Przywitaj się z nami
Re: Przywitaj się z nami
witam
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez evilon, łącznie zmieniany 1 raz.
- MalyGlodek
- Forum Audi 80

-
budyniowski
- Forum Audi 80

Witam,
Mam na imie Mateusz, obecnie mieszkam we Wrocławiu, gdzie studiuje. Ostatnio jestem nowym włascicielem Audi 80 b3 z 1987r, 1.8 RU. Autko niestety ma tylko centralny zamek. Dzieki tej stronie postaram sie samemu cos w niej zrobic zeby ładnie prezentowała się na drogach godnie reprezentujac cztery pierscienie. O stronie dowiedziałem sie z internetu przeszukujac strony z tematami : jak wymienic nagrzewnice:) Profesjonalizm i ludzie zachecili mnie do zarejestrowania sie tutaj.
Pozdrawiam Audimaniaków!
Mam na imie Mateusz, obecnie mieszkam we Wrocławiu, gdzie studiuje. Ostatnio jestem nowym włascicielem Audi 80 b3 z 1987r, 1.8 RU. Autko niestety ma tylko centralny zamek. Dzieki tej stronie postaram sie samemu cos w niej zrobic zeby ładnie prezentowała się na drogach godnie reprezentujac cztery pierscienie. O stronie dowiedziałem sie z internetu przeszukujac strony z tematami : jak wymienic nagrzewnice:) Profesjonalizm i ludzie zachecili mnie do zarejestrowania sie tutaj.
Pozdrawiam Audimaniaków!
Czesc mam na imię Andrzej i jestem z Sanoka od niedawna jestem posiadaczem srebnej audi B4 jak narazie to niesprawia problemów i oby tak dalej.
Witam Wszystkich
Witam serdecznie wszystkich jak tradycja każdego forum każe chciałbym się przedstawić nazywam się Michał i jestem z okolic Żywca dwa tygodnie temu stałem się posiadaczem Audi 80 B-4 2,3 chyba NG zagazowane. Pozdrawiam i do zobaczenia na szosie.
Witam wszystkich!!!
Sławek Łęczna woj. Lubelskie
Audi Quattro Competition <ok>
Sławek Łęczna woj. Lubelskie
Audi Quattro Competition <ok>