Przywitaj się z nami
-
turbodiesel
- Forum Audi 80

Witam mam na imię Marcin i mam Audi 80 B3 16TD SB i mieszkam w Chrostowie okolice Krakowa :lol:
Ostatnio zmieniony 09 mar 2011, 15:53 przez turbodiesel, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam!
Witam! Na imię mam Michał, pochodzę z województwa lubelskiego. 2 tyg temu zdałem prawo jazdy:) tydzień później kupiłem swój pierwszy samochód Audi 80 (B3) 88r. diesel silnik 1.6.
I tak się moja przygoda zaczyna...
Serdecznie pozdrawiam użytkowników forum!
I tak się moja przygoda zaczyna...
-
zzzagubiony
- Forum Audi 80

Siemka <ok>
Jestem Mateusz i już prawie jestem posiadaczem Audi 80 1.8 S z 87 ("prawie"? no cóż mój przyszły samochód chyba mnie nie lubie bo dzisiaj miałem go wziąść od wuja a tu dostał nagle lewego powietrza i gasł, na szczęście wujek zrobił i odbiorę w środe, o ile się nie zepsuje
)
Na forum trafiłem gdy szukałem informacji o oponach i zdecydowałem że może dobrze będzie tu być i zasięgnąć rady bardziej doświadczonych posiadaczy Audi ^^
Pozdrowienia z Mazur :mrgreen:
Jestem Mateusz i już prawie jestem posiadaczem Audi 80 1.8 S z 87 ("prawie"? no cóż mój przyszły samochód chyba mnie nie lubie bo dzisiaj miałem go wziąść od wuja a tu dostał nagle lewego powietrza i gasł, na szczęście wujek zrobił i odbiorę w środe, o ile się nie zepsuje
Na forum trafiłem gdy szukałem informacji o oponach i zdecydowałem że może dobrze będzie tu być i zasięgnąć rady bardziej doświadczonych posiadaczy Audi ^^
Pozdrowienia z Mazur :mrgreen: