Przywitaj się z nami
Re: Przywitaj się z nami
witam serdecznie mam na imie damian mieszkam w trzebiechowie posiadam audi 80 b3 poj 1,8 90km o klubie dowiedzialem sie od znajomych mam nadzieje ze pomozecie mi rozwiazac probemy jakie mam z moja audiczka i chetnie odpowiecie na moje pytania. Pozdrawiem serdecznioe 
-
Chmielu092
- Forum Audi 80

-
wojtas23_90
- Forum Audi 80

witam
witam witam jestem Wojtas z niedzielisk mam audi 80 b4 z 92 roku 2.0l Pb/lpg o mocy 90 km
pozdrawiam forumowiczow:)
-
grzegorzzj12345
- Forum Audi 80

grzegorzzj witam:)
Witam wszystkich. grzesiek węgrów- posiadaczaudi b4 1.9 tdi sedan
-
kamilcompi
- Forum Audi 80

-
audol b4 115
- Forum Audi 80

hej jestem grzesiek z podkarpacia miejscowosc kopki , rudnik nad sanem to jest miejscowosc miedzy leżajskiem a stalowa wola posiadam audi 80 b4 20l e 115 koni sedan zaglodnolem na stronke i mi sie spodobalo pozdrawiam 
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez audol b4 115, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam All
Jacek z tej strony
właśnie stałem się posiadaczem kolejnej w swym krótko długim życiu Audi 80 B4 1992r modelowo 93r z motorem 2.8 V6 AHH.
Szukałem i nadal szukam informacji o tym aucie i trafiłem na tę stronkę.
Mnie i moją Szarą Dame można spotkać w Poznaniu i miejscowościach ościennych
Pozdrawiam
Jacek z tej strony
Szukałem i nadal szukam informacji o tym aucie i trafiłem na tę stronkę.
Mnie i moją Szarą Dame można spotkać w Poznaniu i miejscowościach ościennych
Pozdrawiam
Czesc wszystkim!
Zbyt zalatany by przywitac sie wczesniej za co przepraszam.
Tu Tybucu, aka.Nitedrey, zwany rowniez Strusiem. Przywialo mnie tu wraz z polnocnym Norweskim wiatrem, zza wielu gor i fjordow. Jestem szczesliwym posiadaczem 90'teczki ('Peci) coupetki z silniczkiem NG ktory obecnie przechodzi wielgachna renowacje. Narazie oska, ale prospekty na Q. Goscinnie zamieszkuje regiony pomorza, glownie koniuszek polski - Hel.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczow zadnych sprawnych i pieknych audiczek na naszych drogach. <ok>
Zbyt zalatany by przywitac sie wczesniej za co przepraszam.
Tu Tybucu, aka.Nitedrey, zwany rowniez Strusiem. Przywialo mnie tu wraz z polnocnym Norweskim wiatrem, zza wielu gor i fjordow. Jestem szczesliwym posiadaczem 90'teczki ('Peci) coupetki z silniczkiem NG ktory obecnie przechodzi wielgachna renowacje. Narazie oska, ale prospekty na Q. Goscinnie zamieszkuje regiony pomorza, glownie koniuszek polski - Hel.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczow zadnych sprawnych i pieknych audiczek na naszych drogach. <ok>
-
tomaszekgost
- Forum Audi 80

;]
Witam wszystkich bardzo serdecznie;]
Witam wszystkich użytkowników forum i samochodów audi w szczególności 80-ek pochodzę z Białegostoku i mam na imię Paweł. Jestem szczęśliwym posiadaczem OOOO 80 b4 1,9 tdi od 3 lat i obserwuję wasze forum mniej więcej od tego czasu i korzystam z waszych porad od tegoż mniej więcej czasu. A teraz jestem szczęśliwy że mogę z niego korzysać w pełni praw. Moje autko to audi 80 B4 avant 1,9 tdi 1Z z ASB.