Witam mam na imię Bartek, jestem szczęśliwym posiadaczem Audi 80 B2 1.6 GL z 1979 roku :lol:
Na forum wpadłem wertując w wyszukiwarce co nie co o tych autkach.
Pozdrawiam forumowiczów
Siemano wszystkim Mam na imie Marek ,jestem z bliskich okolic Suwałk. Jestem posiadaczem Competition ,niestety z ,,podtlenkiem" lpg co zrobić... polskie realia. Sporo już sie dowiedziałem z forum i mam nadzieje że uda mi sie także pomóc innym
mam na imię Agnieszka, lat 25 i jestem z Chotomowa k/Warszawy. Niektórzy znają mnie osobiście ze spotów warszawskich gdzie pojawiam się z mężem Chybo101. Samochód Audi 80 B4 Avant z silnikiem 1Z. Pozdrawiam wszystkich.
Siemka wszystkim jestem nowym lokatorem tego serwisu niedawno nabyłem Audi b4 2.0e+lpg z auta jestem bardzo zadowolony serwis znalazłem prostym sposobem w "Google".Mam na Imię tomek jestem z dolnego śląska ze Swidnicy koło Wałbrzycha,pewnie z czasem będę miał pytania do użytkowników i myślę że znajdę tutaj porady zwiazane z Audi tak że Witam Wszystkch.
AVE ! Jestem Bartek . . . Miasto : Jelcz Laskowice ( 25 km od Wrocławia ) Od kilkunastu dni jestem posiadaczem Audi B3 Coupe 2.3 z roku 89. Co z tego będzie . . . zobaczymy. . . Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 23 mar 2011, 20:14 przez Wedell, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam Wszystkich, nazywam się Patryk i jestem z Wrocławia, moje Audi to 80 B4 Avant 1.9 TDI w automacie, poprzednio 80 B4 2.0. Już od jakiegoś czasu podróżuje 80-tkami ale ostatnio potrzebowałem pomocy odnośnie el. szyb i trafiając tutaj problem szybko rozwiązałem. Pozdrawiam i dzięki za pomoc.
Witam wszytskich klubowiczow na imie mam Pawel miesiac temu nabylem Audi 80 B4 1.9TDI 90kucykow i jestem z Bialegostoku. O forum dowiedzialem sie z GOOGLE pozdrawiam :mrgreen:
Witam, na imię mam Maciek. Pochodzę z małej miejscowości koło Lublina. W sumie to jeszcze nie mam osiemdziesiątki, ale planuję zakup B4 1,9TDI z 90 konikami:):D