Przywitaj się z nami
Re: Przywitaj się z nami
Witam Wszystkich
Jestem Łukasz z Dąbrowy Górnicze. Posiadam Audi 80 b3 JV 1990r. o stronie dowiedziałem się od znajomego który należy także do tego klubu. Jestem zafascynowany tematami i nowinkami które są to poruszane
Jestem Łukasz z Dąbrowy Górnicze. Posiadam Audi 80 b3 JV 1990r. o stronie dowiedziałem się od znajomego który należy także do tego klubu. Jestem zafascynowany tematami i nowinkami które są to poruszane
Witam wszystkich
jestem Grzesiek urodziłem się w Szczecinku przez 17 lat mieszkałem w Łomży, a teraz mieszkam w Bielsku-Białej (stąd 2 miejscowości w moim opisie) nie mam co prawda jeszcze wymażonej Audi B4 w Cabrio, ale skrzętnie odkładam każdy grosz, żeby w niedługim czasie nabyć takie cacuszko
W B4 Cabrio zakochałem się bo widziałem zajefajny egzemplarz w komisie w Bielsku ładna niebieska, obniżona na pięcioramiennych, szerokich felgach OZ silnik miała 2.3 miała 210 tys przejechane ale tapicerka wdg. mnie wskazywała na więcej bo skóra na fotelu kierowcy była strasznie popękana wycenili ją na 10.300 albo 10.900 jakoś tak. Poczytam sobie na razie biernie forum, a później jak uzbieram już kwotę to się porazdzę doświadczonych bardziej co i jak
pozdrawiam
-
Marian1990
- Forum Audi 80

Re: Przywitaj się z nami
Witam jestem Marek z inowroclawia audi 80 b3 73km 1.8 ben-gaz pozdrawiam
-
yoyoyo1985
- Forum Audi 80

Powitanie
Cześć Panowie i Panie jestem Piotrek z Pomiechówka obok Nowego Dworu Maz. jeżdżę Audi 80 2.0ABK '92 sedan z gazem (nieszczęsnym).pozdrawiam