Przywitaj się z nami
Re: Przywitaj się z nami
Witam. Mam na imię Paweł jestem z Biłgoraja. Posiadam B4 2.0 ABK.
[ Dodano: 2013-01-09, 11:27 ]
Witam! mam problem z ABK otóż non stop pali mi cewkę zapłonową w ciągu roku poszło mi 5. co moze byc przyczyną??????
[ Dodano: 2013-01-09, 11:27 ]
Witam! mam problem z ABK otóż non stop pali mi cewkę zapłonową w ciągu roku poszło mi 5. co moze byc przyczyną??????
Witam wszystkich.
Wszyscy mówią na mnie Bocheck (czyt. Boczek) więc u w tym kręgu tak się przedstawiam.Jestem z powiatu kłodzkiego, interesuję się mocno rajdami.
Nie mam Audi, w ogóle nie mam prywatnego auta, mam tylko służbowe Seicento, ale planuję zakup Audi B4 80 Avant lub Sedan 2.0 lub 2.3 Quattro i zarejestrowałem się by mieć pełny dostęp do zasobów forum, by móc dokonać trafnego wyboru, ewentualnie odkupić od kogoś z Was i wiedzieć co kupować i magazynować już teraz, bo może się przydać do rezania Dusi.
Wszyscy mówią na mnie Bocheck (czyt. Boczek) więc u w tym kręgu tak się przedstawiam.Jestem z powiatu kłodzkiego, interesuję się mocno rajdami.
Nie mam Audi, w ogóle nie mam prywatnego auta, mam tylko służbowe Seicento, ale planuję zakup Audi B4 80 Avant lub Sedan 2.0 lub 2.3 Quattro i zarejestrowałem się by mieć pełny dostęp do zasobów forum, by móc dokonać trafnego wyboru, ewentualnie odkupić od kogoś z Was i wiedzieć co kupować i magazynować już teraz, bo może się przydać do rezania Dusi.
-
Mateo154010
- Forum Audi 80

-
blady15_2006
- Forum Audi 80

Witam wszystkich fanów Audi 80. Mam na imie Arek pochodze z Tarnowa ale od kilku lat mieszkam w Krakowie. Od niedawna jestem coraz bardziej szczęśliwym posiadaczem Audi 80 B3. Jest to pierwsze Audi jakie posiadam. Na forum pojawiłem się w nadziei na rozwiazanie kilku technicznych zagadek dotyczących tego samochodu i liczę na to, że szanowni forumowicze zechcą się swą wiedzą podzielić. Pozdrawiam wszystkich! 
Witam. Mam na imię Piotrek mam 18 lat jestem z Tczewa (woj. pomorskie) auta jeszcze nie posiadam ale szukam Audi 80 b4 2.0 l benzyna 90 km. Bedze to moje drugie auto bo będę remontował swoje auto które aktualnie posiadam tj. Mercedesa w123. Forum znalazłem przez przypadek w internecie. Pozdrawiam wszystkchi fanów motoryzacji.