Przywitaj się z nami
- szymon_xd2
- Forum Audi 80

-
Krzysiek93
- Forum Audi 80

-
otisek2007
- Forum Audi 80

Re: Przywitaj się z nami
Doc pisze:Jesteś nowym klubowiczem ? Przywitaj się, przedstaw poniżej w tym temacie.
Napisz skąd jesteś, jakie masz auto, jak nas znalazłeś, jak Ci na imię itd
Witam serdecznie nowych użytkowników.
Doc.
Ps:
Stali i starzy bywalcy, kolejny raz niechaj się nie witają z nami - znamy się przecież
[ Dodano: 2013-01-14, 20:31 ]
Witam jestem Robert z Odolanowa posiadam Audi 80 cabrio 2.3 NG
Re: Przywitaj się z nami
witam
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez daru80, łącznie zmieniany 1 raz.
-
malakezja88
- Forum Audi 80

Jerzy z Chełma. Strzałeczka dla wszystkich. Właściciel B4 1,9TDI z 93 r. Srebrnego szerszenia. Po wieku furmanki widać ze psy z tego rocznika przeważnie wyzdychały ale wozidełko śmiga należycie!!! Osobiście wylatałem przez 7 lat 500,000 km. I nie oddam za nim nie zajeżdżę skubańca!!! Pozdrawiam wszystkich właścicieli dawnej dobrej niemieckiej roboty!!!
Witam zapomniałem się przedstawić 
Jestem Michał mieszkam w Kaliszu posiadam Audi 80 B4 2.8 V6 AAH od ponad roku dzięki kilku klubowiczom autko wróciło do stanu prawie idealnego jeżeli chodzi o sprawy mechaniczne mam nadzieje ze teraz dzięki nie którym poradom zmieni się również stan wizualny
pozdro for ALLL
Jestem Michał mieszkam w Kaliszu posiadam Audi 80 B4 2.8 V6 AAH od ponad roku dzięki kilku klubowiczom autko wróciło do stanu prawie idealnego jeżeli chodzi o sprawy mechaniczne mam nadzieje ze teraz dzięki nie którym poradom zmieni się również stan wizualny
Elo wszystkim 
Jestem Przemal. Pochodzę z pięknej i malowniczej miejscowości MAJDAN
położonej w powiecie węgrowskim.
We wrześniu stałem się posiadaczem ( szczęśliwym czy nie
to się dopiero powoli wyjawia ) "porządnej" B4 2.0 ABK z "el pi dżi".wyposażenie niezbyt bogate
el.lusterka ( z czego lewe nie grzeje ) i szyberdach (trochę się zacina ) , oczywiście dzialający ABS
, el.regulacja światel oraz hak ;D . raz posiada, a raz nie światła drogowe ( pająk się pierniczy ) ale da się żyć he he.
Mam nadzieję, że z Waszą pomocą ogarnę moją lalunie
)
Jestem Przemal. Pochodzę z pięknej i malowniczej miejscowości MAJDAN
We wrześniu stałem się posiadaczem ( szczęśliwym czy nie
Mam nadzieję, że z Waszą pomocą ogarnę moją lalunie