Przywitaj się z nami
- hiszpan995
- Forum Audi 80

Witam, mam na imię Oskar i jestem szczęśliwym posiadaczem czerwonej B3
Pochodzę z Rypina, ale z powodu, że się uczę większość czasu spędzam w Toruniu. Audi 80 zafascynowałem się gdy rodzice nabyli te oto piękne auto
i tak już 80-tka zawsze sprawia no mojej twarzy uśmiech :lol: Teraz przyszedł czas gdzie audiolka przeszła całkowicie pod moją opiekę i zostaje dopieszczana 
Do zobaczenia na drodze :mrgreen:
Do zobaczenia na drodze :mrgreen:
Re: Przywitaj się z nami
Witam wszystkich zakochanyh w" AUDI".Mam na imie Rafał mieszkam w Brzezinach woj. łódzkie.Mam audi 80 b3 typowy seryjniaczek prawie golas biały sedan, 1.8 na gazniku ale i tak ja kocham
.pozdr.wszystkich zakreconych ww.temacie.
ps.zdjęcie dodam w najblizszym czasie i zachęcam wszystkich maniaków z okolicy :mrgreen:
ps.zdjęcie dodam w najblizszym czasie i zachęcam wszystkich maniaków z okolicy :mrgreen:
-
Pucharaczi
- Forum Audi 80

witam
Witam, nazywam sie Sebastian i jestem z Wrocławia, jezdze Audi Coupe 2.3 NG slyszalem o forum od znajomego co jezdzi VW a znalazlem sie tu dzis, bo mam problem z zapalajaca sie kontrolka oleju na wyzszych obrotach. Jesli ktos moze pomoc to chetnie sie poradze.. nie wiem czy w odpowiednim polu sie przywitalem..? bo troche nie bardzo moge sie tu odnalesc.. :roll: Pozdrawiam
Witam. Mam na imię Michał , jestem z Olkusza , nie dawno kupiłem czerwone audi 80 B3 z 90r, a jego serduszko to 1,6 TurboD, samochód kupiłem tak z przypadku ale już wcześniej podobały mi się te autka i nawet miałem okazje takie naprawiać tylko B4 1,9TDI , a na forum znalazłem się bo szukałem takiego poświęconego audi 80.Pozdrawiam. 
witam
Cześć wszystkim, mam na imię Darek, jestem z Dolnego Śląska, , a dokładniej okolice Strzegomia, od zeszłego roku jestem posiadaczem Audi Cabrio 8G, 1.8 20v, pracuje jako diagnosta na skp , w razie czego służe pomocą techniczną
siemano siemano, jestem Maciej, mieszkam pod Wrocławiem, w Ratowicach (jak ktos jest fanem pierwszej miłości, w co wątpie, to można powiedziec ze mieszkam w wadlewie). od jakiegos czasu jestem posiadaczem 80 w cabrio z silnikiem ABC. od dawna jaram się marką z ingolstadtu, ale dopiero niedawno stałem sie zadowolonym posiadaczem tej marki!
-
ELIASZ1986
- Forum Audi 80