Przywitaj się z nami
-
bartisek20
- Forum Audi 80

Witam
Witam mam na imię Bartłomiej
jestem z Stobiernej k. Rzeszowa
jeżdżę od półtora roku Audi B4 92r. 2.0 ABT 90 km
dowiedziałem się o klubie za pośrednictwem Facebooka
Witam wszystkich

Witam ! mam na imie Paweł jestem nowym szczesliwym posiadaczem Audi 80 B4 avant 2.6V6 ABC
Dowiedziałem sie o forum od miłego Pana na stacji gdy miałem problem z autkiem ktory poradził mi ze tutaj bardzo chetnie mi pomozecie(takze posiadacz "80") wiec pomyslalem ze skorzystam z okazji
ŁÓDŹ POZDRAWIAM :mrgreen:
Witam.
Jestem Marcin, zarejestrowany na forum od x czasu ;D
Moja przygoda rozpoczęła się na Golfie MK3 GT TDI z dość fajnym wyposażeniem (m.in recaro i pełna elektryka), później posiadałem przez chwilę Passata B5 TDI Kombi, a teraz ujeżdżam Audi 80 B4 Limo `92 2.0 ABT + LPG z całkiem ładnym szarym wnętrzem i czasami A6 C5 Avant
Jestem Marcin, zarejestrowany na forum od x czasu ;D
Moja przygoda rozpoczęła się na Golfie MK3 GT TDI z dość fajnym wyposażeniem (m.in recaro i pełna elektryka), później posiadałem przez chwilę Passata B5 TDI Kombi, a teraz ujeżdżam Audi 80 B4 Limo `92 2.0 ABT + LPG z całkiem ładnym szarym wnętrzem i czasami A6 C5 Avant
Witam, jestem Seweryn. Od niedawna jestem posiadaczem ładnego Audi 80 B4 2.0 ABK B/G II generacji w sedanie, które wymaga kilku drobnych napraw. Jest to moje pierwsze audi, a co za tym idzie również moje pierwsze, własne autko.
Stronę znalazłem "googlując" w celu wyszukania powodów takiej a nie innej pracy mojego silnika, wiele już od Was zaczerpnąłem. Audi śmiga w Kujawsko-Pomorskim. ; >