Przywitaj się z nami
-
Pudziol1511
- Forum Audi 80

Przywitanie
Witam, mam na imię Łukasz, jestem z Pomorza. Jestem szczęśliwym nabywcom audi 80 b4 avant z roku 94 2.0 ACE 140km
Pozdrawiam.
Cześć, od 2 lat powożę srebrną strzałę w wersji b3 sedan z silnikiem NE. korzystam z porad na forum i postanowiłem też od czasu do czasu udzielić się;).
Po zdaniu prawka szukałem jakiegoś youngtimera, ale w rodzinie rdzewiała Audiolka, więc ją sobie "przywłaszczyłem". Na ile pozwala mi czas i budżet staram się ją doprowadzić do jak najlepszego stanu - a jest sporo do zrobienia.
Po zdaniu prawka szukałem jakiegoś youngtimera, ale w rodzinie rdzewiała Audiolka, więc ją sobie "przywłaszczyłem". Na ile pozwala mi czas i budżet staram się ją doprowadzić do jak najlepszego stanu - a jest sporo do zrobienia.
Siema, użytkuję w chwilach słabości do piękna starych samochodów autko mojego staruszka, czyli Audi 80, pierwsza B3 z końca 1986 roku, benzynka 1.6 - moim zdaniem na trzecim biegu bardziej zwinna od wielu dzisiaj sprzedawanych aut z salonu
Pozycja z satelity to Wawa Białołęka/Bemowo, chociaż auto jak na prwadziwy antyk przystało jeździ na czarnych tablicach zaczynających się od liter GAC.... :mrgreen:
Pozdrawiam, Marek.
Pozycja z satelity to Wawa Białołęka/Bemowo, chociaż auto jak na prwadziwy antyk przystało jeździ na czarnych tablicach zaczynających się od liter GAC.... :mrgreen:
Pozdrawiam, Marek.
Witam mam na imię Michał jestem z okolic Ostrowca Świętokrzyskiego posiadam audi 80 b4 1.9tdi 1Z. Dowiedziałem się o forum gdyż ma wielki sentyment do mojej B4 chciałbym ją przywrócić do jak najlepszego stanu poprzez pomoc właśnie tego forum jego zasobów i ludzi którzy mają tu ogromną wiedzę o zetorkach 
Cześć!
Cześć i czołem! Jestem Bartek i pomykam RS przerobionym na tdi (to dość długa historia) mieszkam w Kamieniu Pomorskim i profesjonalnie zajmuję się nadwoziami (informacja o profesji powinna ułatwić kontakt) 
Witam Klubowicze Audi 80
Witam Marcin okolice Sanoka
Audi 80 B3 1.8S 90 KM
Audi 80 B3 1.8S 90 KM
eloooooo
Witam wszystkich forumowiczow,mam na imie adrian ,jestem z Koloni Stróża woj.lubelskie niedaleko krasnika moje auto to zakupione wczoraj 80 1.9 tdi avant :mrgreen: rocznik 94 niestety na boshu .....
Witam wszystkich!!! Jestem Tomek z dolnegosląska (świdnica) na co dzień jezdzę audi a4Q 2.7bit, zalogowałem się na forum ponieważ chce nabyc audi 80 cabriolet wersia akoya, w przeszłości posiadałem już wiele modeli 80tki sedan, cupe, i cabrio, mam nadzieje że dowiem się coś więcej na temat tego modelu.
Re: Przywitaj się z nami
WITAM - Paweł jestem z Krakowa mam AUDI 80 B4 KOMBI 1,9 TDi rok 94
- Heisenberg884
- Forum Audi 80