Przywitaj się z nami
Witam Klubowiczów.
Mam na imię Magda, od niedawna posiadam samochów audi 80 2.0 (spadek po ojcu) i nie ukrywam że zapisałam sie do tego klubu z nadzieją o pomoc w dostarczeniu istotnych informacji na temat mojego samochodu. Jestem osobą która nigdy się nie interesowała samochodami, więc.... poproszę Klubowiczów o pomoc.
-
lukasz0318
- Forum Audi 80

Re: Przywitaj się z nami
Witam Mam na imie Łukasz jestem z pod Rzeszowa posiadam audiczke 80 b4 z silniczkiem 1.9TDI 1z z 92 roku. Na klub trafiłem juz dawno gdyz ten samochodzik był wcześniej własnością mojego brata
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Przywitanie
Witam jestem Krzysiek i od niedawna jestem posiadaczem audi 80 b4 z silnikiem 2.0 ABT 90 KM. Witam wszystkich forumowiczów
-
krzysztof_pl
- Forum Audi 80

Witam wszystkich maniaków Audi a szczególnie modelu 80 b3
Od razu przepraszam że tak późno się z wami witam, wcześniej uczestniczyłem w kilku wątkach:P ale to z mojego niedopatrzenia (byłem pewien że już to zrobiłem ;/)
Na imię mi Sławomir zamieszkuje Dąbrowę Górniczą, jestem posiadaczem Audi 80 b3 Sedan 1989r 2.0E (3A) Ke-motronic. Interesuje się mechaniką i motoryzacją ,a moja niuńka jest mym oczkiem w głowie:)
Pozdrawiam was i mam nadzieję że będę w stanie pomóc zarówno starym jak i nowym klubowiczom swoją wiedzą. Wy pomogliście mi już kilka razy:)
Od razu przepraszam że tak późno się z wami witam, wcześniej uczestniczyłem w kilku wątkach:P ale to z mojego niedopatrzenia (byłem pewien że już to zrobiłem ;/)
Na imię mi Sławomir zamieszkuje Dąbrowę Górniczą, jestem posiadaczem Audi 80 b3 Sedan 1989r 2.0E (3A) Ke-motronic. Interesuje się mechaniką i motoryzacją ,a moja niuńka jest mym oczkiem w głowie:)
Pozdrawiam was i mam nadzieję że będę w stanie pomóc zarówno starym jak i nowym klubowiczom swoją wiedzą. Wy pomogliście mi już kilka razy:)
-
AdiGassler
- Forum Audi 80

-
jatkowski1234
- Forum Audi 80