Jestem posiadaczem AUDI B4 z 1994r z silnikiem ABK. Na forum jestem od dłuższego czasu i nadszedł teraz ten moment żeby się przywitać
Przywitaj się z nami
Powitanie
Witam wszystkich
Mam na imię Marek jestem szczęśliwym posiadaczem Audi B4 1.9 TDI 90KM 1992r. czarny sedan wyposażenie brak
Województwo lubelskie mieszkam w Ciecierzynie.
O forum dowiedziałem się z neta.
Mam na imię Marek jestem szczęśliwym posiadaczem Audi B4 1.9 TDI 90KM 1992r. czarny sedan wyposażenie brak
O forum dowiedziałem się z neta.
-
MarcinekB4
- Forum Audi 80

Witam serdecznie i życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.
Mam na imię Zbyszek, mieszkam w miejscowości Kolonia Sól koło Biłgoraja.
Od kilku lat jeżdżę Audi 80 B4 1.9 TDI sedan.
Do tej pory często przeglądałem forum i widzę że wiedza jaką posiadacie na temat aut jest bardzo duża,a wszystkie wskazówki są trafne i pomocne o czym niejednokrotnie się przekonałem.
Pozdrawiam
Mam na imię Zbyszek, mieszkam w miejscowości Kolonia Sól koło Biłgoraja.
Od kilku lat jeżdżę Audi 80 B4 1.9 TDI sedan.
Do tej pory często przeglądałem forum i widzę że wiedza jaką posiadacie na temat aut jest bardzo duża,a wszystkie wskazówki są trafne i pomocne o czym niejednokrotnie się przekonałem.
Pozdrawiam
witam.mam na imię Piotr,od 2 dni jestem posiadaczem audi b3 2.0 benzyna-gaz.Kupilem ja tanio a co za tym idzie jest troche do porobienia.Glownym problemem jest to ze po prostu na zimnym silniku na wolnych obrotach gasnie.Czy moze ktos mi doradzic od czego zaczac.Mialem juz audi ale z silnikiem 1.8 i jakos sobie z nia sam radzilem,myslalem ze z ta tez tak bedzie a po otwarciu maski oglupialem.Jesli ktos moglby mi doradzic od czego zaczac bylbym wdzieczny.